Ville Sorvoja sanoo, että jalat on saatava ensinnä kuntoon ennen sopimuksen allekirjoitusta Ettan kanssa.

 

Ari Vilminko
OULAINEN


Lentopalloseura Etta julkaisi viime viikolla pelaajasopimukset lentopallon Mestaruusliigaan tulevalle pelikaudella. Sopimuspelaajien listalta ei kuitenkaan löydy Huiman kasvatin Ville Sorvojan nimeä.


”Neuvottelut ovat vielä kesken Ettan kanssa. Miksi ne ovat kesken, niin syy siihen on jalkaongelmat, jotka vaivaavat edelleen. Niitä nyt parannellaan kuntoon erilaisilla menetelmillä ja kun ne saadaan kuntoon, niin sitten sopimus allekirjoitetaan. Ei ura ole vielä katkolla, vaikka ongelmia on ollut”, Ville sanoi.


”Minulla on kiinnostusta jatkaa Ettassa ja seura on myös viestittänyt, että heillä on kiinnostusta minua kohtaan, mutta jalat on ensinnä saatava kuntoon”.
Villen ongelmana on akillesjänne, jossa on tulehdusta ja kiinnikekohdista ärtyvät hyppimisharjoitusten jälkeen.


”Tätä samaa ongelmaa on ollut jo nelisen vuotta, mutta nyt on ärtynyt pahemmaksi. Särkylääkkeiden avulla keväällä pelasin ja tahtoo niitä mennä edelleen treenien jälkeen. Kipu tulee hyppimisen myötä, mutta kukaan ei osaa oikein kertoa, miksi tulehtuvat. Motivaatiota kuitenkin syö, kun aina kolottaa. Toki lääkärit ovat luvanneet, että jalka saadaan kuntoon mutta ei kivuttomaksi.

On arveltu, että jalkaterän asennossa on jotain vikaa tai sitten kenkä saattaa hangata, vaikka sitä ei itse huomioikaan. Muutaman kerran olen nyt kevään aikana saanut jalkaan paineaaltohoitoa ja se on tuntunut ihan hyvältä”.


Shockwave eli paineaaltohoito on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä lihas- ja jänneongelmiin.

Hoidon aikana kudoksiin kohdistuu korkeatehoista paineaaltoa, jotka vaikuttavat tehokkaasti kipualueen aineenvaihduntaan sekä parantavat kudoksen hapensaantia ja edistävät paranemista.

 

Kevyttä, omatoimista treeniä


Kevään ajan Ville on harjoitellut kevyttä omatoimista treeniä ennen kuin joukkueen yhteiset harjoitukset alkavat kesäkuun alkupuolella.
Viime viikolla Etta julkisti pelaajasopimuksia. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa, sillä viime kauden pelaajista yhdeksän jatkaa seurassa, joista yksi on yleispelaaja Oskari. Karin poika, Seppä.

Uusia pelaajia joukkueessa on kolme, joista yksi on raahelaislähtöinen Jiri Hänninen. Päävalmentaja Olli Kuoksan kanssa Ettan teki urheilupiireissä harvinaisen, toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot