Lippe Keskinen aloitti Oulaisten apteekkarina viime viikolla.

 

 

Lippe Keskinen aloitti Oulaisten apteekkarina viime viikolla.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Iisalmesta kotoisin oleva Lippe Keskinen on valittu Oulaisten uudeksi apteekkariksi. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus eli Fimea valitsi Keskisen apteekkariksi kun edellinen apteekkari Kalle Tuori siirtyi eläkepäivien viettoon viime viikolla.

Oulaisiin Keskinen tuli Sallan apteekista, jossa hän ehti työskennellä noin 3,5 vuoden ajan. Vaikka hän muutti Oulaisiin, niin Keskinen jatkaa edelleen Sallan apteekkarina.

Siihen saakka kunnes uusi apteekkari Sallaan valitaan”, Lippe Keskinen totesi.

Hän sanoo, että valinta Oulaisten apteekkiin tuli hieman yllätyksenä kun Sallassa hän ehti toimia vain reilun kolmen vuoden ajan.

Toki apteekkialan kokemusta on takana paljon pitemmältä ajalta, mutta hivenen valinta kuitenkin yllätti”.

Työn ohessa Keskinen on suorittanut useita erilaisia tutkintoja.

Olen kai sellainen ikuinen kouluttautuja. Takana useita erilaisia tutkintoja aina MBA- tutkinnosta lähtien yrittäjän tutkintoon saakka”, Keskinen sanoo.

Uudet tilat apteekille

Nämä nykyiset apteekin tilat ovat ahtaan oloiset ja käytävät kapeat. Turvallisuusasiat ovat kameroista ja hälytyslaitteista lähtien kunnossa apteekissa. Uusia apteekin tiloja kuitenkin tarvitaan ja siinä mielessä olen jo ehtinyt kartoittaa uusia tiloja. Vielä ei riittävän isoa tilaa tullut esiin, mutta asia on vielä vaiheessa. Eikä uuden apteekin rakentaminenkaan ole pois suljettu vaihtoehto”, Lippe Keskinen miettii.

Oulaisiin oli mukava tulla’

Oulaisiin ei apteekkari ole aiemmin tutustunut ja sitä hän oikeastaan pitää hyvänä asiana.

Ei ole ennakkoluuloja. Jo muutaman päivän perusteella voin sanoa, että tänne oli todella mukava tulla. Olen tuntenut itseni tervetulleeksi ja ihmiset ovat olleet todella ystävällisiä. Jotenkin olen aistinut, että täällä Oulaisissa on yritteliäs henki”, apteekkari on huomioinut.

Hän sanoo, että Oulainen on heidän perheen kannalta mukavasti keskeisellä paikalla kun vertaa Sallaan.

Isäni asuu Iisalmessa ja poika Kuopiossa, jossa pelaa jääkiekkoa KalPa:ssa. Mieheni on Pohjanmaalta, joten Oulainen on ihan keskeisellä paikalla meidän kannalta”.

Vaikka työ ja edelleen jatkuva opiskelu vievät Keskiseltä paljon aikaa, niin omille harrastuksille riittää myös aikaa.

Mielelläni lähden talvella hiihtämään, mutta kai minä lopulta olen kuitenkin koti- ihminen, sillä tykkään tehdä kotiasioita”, Lippe sanoo.

Lasten harrastusten parissa pyrin myös olemaan mukana eli jääkiekossa sekä tyttären laskettelussa”

Kun Oulaisten apteekissa on joulukuun 12. päivä joulukahvitarjoilu, niin samalla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia myös uuden apteekkarin kanssa.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot