Terhi Jokelan osuma FTK- pelissä oli laiha lohtu.

 

 

Terhi Jokelan osuma FTK- pelissä oli laiha lohtu.

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Huiman futsal- naiset olivat osallisena murskajaisissa viikonvaihteessa futsal- liigassa. Lauantaina joukkue oli vastaanottavalla kannalla kun FTK Kemi- Tornio murskasi Huiman palloiluhallilla murhaavasti jopa 6-12 numeroilla. Sunnuntaina samassa salissa oli tilanne aivan toinen. Nyt vietti OuHu murskajaisia kun vastassa oli Haukiputaan Pallo. Huiman voittonumerot ottelussa olivat jopa 32-0.

FTK vei lauantaina ottelua laadukkaalla joukkueella sekä valtavalla asenteella. Joukkue halusi voittaa sarjajohtajan.

Huiman valmentaja Kimmo Mattila oli pelin jälkeen murhemielellä kun oman joukkueen peli ei kulkenut.

Oli ehdottomasti kauden heikoin peli. Ehkä tässä nyt näkyi liian räikeästi kun emme ole päässeet harjoittelemaan koko joukkueen voimin. Kesäkauden jalkapalloharjoitukset ovat jo tytöillä alkaneet eri seuroissa ja se näkyi tässä pelissä. Itseluottamus näytti myös olevan hukassa. Jossittelulle ei jäänyt sijaa. FTK oli huomattavasti parempi joukkue kaiken aikaa ja peliasenne oli myös joukkueella kohdallaan”, Mattila totesi tappiopelin jälkeen.

FTK oli pelissä mukana pienellä, mutta laadukkaalla ryhmällä. Joukkue ei omassa pelissään näperrellyt vaan pelasi palloa nopeasti Huiman puolustusalueelle taitavan Tiia Juntikan haltuun. Ensimmäisellä jaksolla ei Huima saanut Juntikkaa kuriin missään vaiheessa, vaikka välillä jopa kaksi Huiman pelaajaa oli hänen ympärillään. Nopeat liikkeet, hyvä laukaus sekä tarkat syötöt olivat jälleen kerran Juntikan aseena. Ensimmäisen jakson seitsemästä FTK:n maalista Tiia Juntikka teki kolme ja alusti loput joukkueen maalit.

Huimalla oli todella vaikeaa. Varsinkin joukkueen syöttöpeli oli toveittain luokatonta eikä oma peli käynnistynyt. Ei toisellakaan jaksolla, jolloin takaa-ajon olisi pitänyt alkaa, mutta sitäkään ei yleisö nähnyt.

Huiman maaleista Emmi Liias teki kaksi ja yhden osuman saivat aikaan Veera Vääräkoski, Terhi Jokela, Sini Ståhle sekä parhaan palkitu Emmi Niskakangas.

Tiia Juntikka ei ollut yksinäinen FTK:n taituri. Emma Heikkilä ja Laura Jantunen kannattaa laittaa muistiin tulevia pelejä ajatellen.

Täystyrmäys

Sunnuntaina OuHu sai vieraakseen Haukiputaan Pallon. Junioripitoinen joukkue ei pysynyt Huiman kyydissä missään vaiheessa, vaikka kotijoukkueellakin oli tukku poissaoloja erinäisistä syistä johtuen.

Pelistä muodostui viikonvaihteen toinen murskajainen tai oikeastaan se oli täystyrmäys, sillä ottelun jälkeen tulostaululla oli tylyt 32-0 numerot.

Kotijoukkue onnistui pelissä laajalla rintamalla, kun siihen junioripitoinen HauPa antoi mahdollisuuden. Veera Vääräkoski latoi seitsemän maalia ja syötti kuusi. Sini Ståhle puolestaan teki kuusi maalia ja syötti neljä. Emmi- trio, Niskakangas, Koskela ja Liias tekivät kaikki neljä maalia. Sofia Matikainen ja Katja Pirnes kumpikin kolme maalia. Yhden maalin HauPa tuhri omiin.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot