Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisiin on perusteilla junioreille jääkiekon erikoisseura. Asia on edennyt jo niin pitkälle, että uuden seuran perustamiskokous pidetään jo sunnuntaina.

Oulaisten Huiman jääkiekkojaoston puheenjohtaja Markku Hanhela vahvistaa SeutuMajakalle asian todellisuuden.

Joulukuun puolessa välin järjestimme jääkiekkoihmisille avoimen keskustelutilaisuuden jaoston toiminnan kehittämisestä. Siinä tilaisuudessa virisi keskustelu erikoisseuran perustamisesta. Toki kävimme läpi myös muitakin vaihtoehtoja, mutta jääkiekon kehittämisen kannalta tulimme siihen tulokseen, että paras vaihtoehto on perustaa pelkästään jääkiekkoon keskittyvä erikoisseura. Päätös ei ole yksin minun vaan jaoston jäsenet kaikki ovat ajatuksen takana yksimielisesti”, Hanhela kertoo.

Hän sanoo, että tähän päätökseen päädyttiin muun muassa siksi, että haluamme profiloitua pelkästään jääkiekkoseuraksi sekä pitää taloudellisen päätäntävallan omissa käsissä.

Jaostossa myös uskomme, että saamme tällä muutoksella aikaa uuden nosteen ja innostukseen jääkiekkoharrastukseen sekä seuran toiminnan yhtenäistämisen”, Markku Hanhela selvittää.

Hanhelan mukaan oman seuran perustamisella on pikkuisen hoppu, että tulevana syksynä juniorit pääsevät pelaamaan oman seuran lipun alla.

Uuden erikoisseuran nimiasia on vielä työstövaiheessa. Puheenjohtaja Markku Hanhela sanoo, että esillä on ollut useita eri vaihtoehtoja, eikä pois ole suljettu ajatus, että nimisuunta olisi, Oulaisten toisen jääkiekon erikoisseuran Haukkojen suuntaan.

Erikoisseuran perustamisesta sekä jääkiekkojaoston irtaantumisesta emäseura Huimasta, Hanhela on informoinut Huiman puheenjohtajaa.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot