Oulaisten Juniori Haukkojen puheenjohtajaksi perustava kokous valitsi Markku Hanhelan.

 

 

 

Oulaisten Juniori Haukkojen puheenjohtajaksi perustava kokous valitsi Markku Hanhelan.

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Raita Sport Centerin kahviossa perustettiin sunnuntai- iltana Oulaisiin uusi urheilun erikoisseura. Uusi seura perustettiin juniorijääkiekkoiluun ja seura sai nimekseen Oulaisten Juniori Haukat ry.

Erikoisseuran perustavassa kokouksessa oli paikalla 22 henkilöä, jotka kaikki allekirjoittivat seuran perustamisasiakirjan.

Kokouksen avannut Markku Hanhela sanoi, että joulukuussa juniorikiekkoilijoiden vanhemmat miettivät yhdessä, mitä pitäisi tehdä, että kiekkoiluun saataisiin uutta potkua ja virtaa.

Silloin väläyteltiin ajatusta uudesta juniorikiekkoilun erikoisseurasta ja sitä lähdettiin työstämään eteenpäin. Nyt olemme siinä tilanteessa, että tässä kokouksessa perustetaan junioreille uusi seura. Loppukausi pelataan Huiman nimen alla ja uusi seuran nimi otetaan käyttöön seuraavalle pelikaudelle”, Hanhela selvitti.

Tähän ratkaisuun päädyttiin muun muassa kun haluamme profiloitua pelkästään jääkiekkoseuraksi ja haluamme pitää taloudellisen päätäntävallan omissa käsissä. Uskomme, että saamme tätä kautta juniorikiekkoiluun myös uuden nosteen ja innostuksen”, Markku Hanhela totesi.

Uuden seuran puheenjohtajaksi valittiin Markku Hanhela. Johtokuntaan tulivat valituiksi: Tommi Ruuska, Pekka Rahkola, Ari Heikkilä, Matti Kalliokoski, Mika Hultqvist, Seppo Korkiakoski, Maria Perälä ja Tiina Honkakoski.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot