Katja Rajaniemi toimii Hiihtoniilona Jyväskylän seudulla. Suomen Latu/Joona Karastie.

 

Katja Rajaniemi toimii Hiihtoniilona Jyväskylän seudulla. Suomen Latu/Joona Karastie.

 

 

 

Helmikuussa vietetään Yhdessä Lumille -päivää, jolloin Suomen Ladun yhdistykset järjestävät teeman mukaista ohjelmaa, esimerkiksi laturetkiä, hiihtokoulua ja mäenlaskua.

Yhdessä Lumille -päivänä alkaa myös Hiihtoniilo- kampanja. Suomen Latu kouluttaa Hiihtoniiloja, jotka tulevat valittuihin tapahtumiin kertomaan hiihtämisen ihanuudesta ja jakamaan hiihtopinssejä.

Suomen Ladun toteuttama Hiihtoniilo- tapahtuma starttaa käyntiin helmikuun 8. päivä. Hakemusten perusteella hiihdon ilosanomaa viestii eteenpäin erilaisissa kunto- ja hiihtotapahtumissa viisitoista hiihtoon perehtynyttä niiloa.

Jyväskylän Hiihtoniilo on, Majakan levikkialueen urheiluväelle tuttu Katja Rajaniemi. Ensimmäiset omat sukset Katja sai tietenkin joulupukilta kaksi vuotiaana ja on siitä asti viihtynyt laduilla. Aikanaan maailman hiihtouria Suomen hiihtosuunnistusmaajoukkueessa kolunnut konkari nauttii hiihdosta saamastaan nautinnosta ja energiasta.

Hiihtoniilona Katja haluaa neuvoa ihmisiä rakkaan lajinsa pariin ja karistaa väärillä välineillä ja voiteilla hankitut huonot hiihtokokemukset epäilijöiden mielistä.

Katja toimii Hiihtoniilona lähinnä asuinpaikkakunnallaan Jyväskylässä. Hiihtoniilo- Katjalla on Jyväskylän seudulla neljä eri hiihtotapahtumaa, joissa hän on mukana, mutta pitäisihän Katja saada käymään myös täällä kotiseudullaan jossain hiihtotapahtumassa, ihan Hiihtoniilona.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot