Nollaporukka antoi ymmärtää, mistä tuulee.

 

 

 

Nollaporukka antoi ymmärtää, mistä tuulee.

 

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Abit näkyivät ja kuuluivat torstaina Oulaisten kaupunkikuvassa.

Puolenpäivän jälkeen vanhat kantoivat abit ulos Oulaisten lukiolta, jotka olivat pukeutuneet, mitä eriskummallisiin asuihin. Oli jopa joulupukkikin myöhäisellä matkalla, mutta oli myös muun muassa leijona-asua, eräs oli tainnut karata vankilasta, oli itse Napoleon, Sherlockia, Punahilkkaa kuin myös Setä Samuli ja olipa joku abi kaivanut ylleen Ruotsin väreissä olevaa vaatetta.

Kun abit oli saatu rahdattua kahteen kuorma- autoon, niin sen jälkeen alkoi varsinainen näytös. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi ketä ja mistä ollaan. Alamaiset saivat tuta abien voiman. Karkkia lensi, jolla abit saivat köyhät kyykkyyn. Autot kiersivät pitkin Oulaisten katuja parinkymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen kokoonnuttiin 50 abin voimin torille ja mitäs muuta kuin pulpetin polttoon iskulauseiden myötä.

Ja kyllähän se pulpetti paloi kun sytytysnestettä oli apuna.

Väkeä oli torilla abi- tapahtumassa jälleen runsaasti. Suurin osa tietenkin koululaisia karkin persolla, joita riitti ihan jaettavaksi asti.

Eräs abeista, Joonas Lehtola harmitteli kylmyyttä, vaikka asteita oli plussan puolella.

Villasukat on vain jalassa. Kun kenkiä ei ole niin sukat tahtovat kastua, mutta muuten on ihan hyvä tunnelma”, Lehtola huikkasi.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot