Alpua saa kauppansa takaisin. Jukka Koistinen avaa Alpuan Valinnan vielä tämän kuun aikana.

 

Alpua saa kauppansa takaisin. Jukka Koistinen avaa Alpuan Valinnan vielä tämän kuun aikana.

 

 

Susan Nokia

VIHANTI

Alpualaisen Jukka Koistisen ei tarvinnut kauan miettiä, jatkaako Timo Vinkin jalanjäljillä. Kun Vinkki lopetti Valinta-Vinkkien pyörittämisen Alpuassa, hän kävi Koistisen kanssa keskusteluja kaupan jatkamisesta.

”Kauppiaan työ on ollut aina haaveenani”, Jukka Koistinen kertoo.

”Tykkään asiakaspalvelusta ja minulla on tulevaa kauppiasuraani varten hyvä pohja, koska olen toiminut yli kymmenen vuotta yksityisyrittäjänä Lähi-Tapiolan edustajana”.

Uusi kauppias on lähdössä uudelle uralleen luottavaisin mielin.

”Ei minua hirvitä ollenkaan, vaan olen tosi innoissani. Tykkään uusista haasteista. Mielikin pysyy virkeänä”, hän toteaa.

”Perhe on täysillä mukana, vaikka iso muutoshan tämä meille on”.

Myymälän valikoima laajenee

Alpuan Valinta Oy jatkaa edeltäjänsä tapaan Tarmo-ketjun myymälänä, mutta muuten on muutoksia luvassa, niin sisustukseen kuin valikoimaankin. Aukioloajatkin tulevat muuttumaan hieman Valinta-Vinkkien ajoista.

”Myyntiin tulee niin työkaluja kuin rakennustavaraakin. Myymälästä saa myös varaosia tilauspalveluna”, Jukka Koistinen sanoo. 

Myymälään ei ole tarvittu mitään isoa remonttia, ainoastaan joitakin sisustuksellisia muutostöitä sekä tietenkin nimitarrojen ja -kylttien vaihtaminen.

”Se, että sain tämän tilan vuokrattua, eikä suurta remonttia tarvinnut tehdä  sekä se valtava tuki ja kannustus, mitä olen saanut, madalsivat kynnystä kaupan avaamiseen. Anna mennä vaan”, minulle sanottiin, Koistinen toteaa.

Iso kiitos kyläläisille

Vajaa vuosi ilman kyläkauppaa on ollut iso muutos alpualaisille. He ottavatkin avosylin uuden kauppiaan vastaan. 

”Olen saanut paljon apua Raahen Seudun yrityspalveluilta, Vihannin Kehitys Oy:ltä, Alpuan Kehitys ry:ltä sekä Alpuan Kyläyhdistykseltä. Yhdistyksillä on mahtavaa talkooväkeä. He tekevät kaupan ikkunoiden kalteroinnitkin”. Jukka Koistinen kertoo.

”Myös yksittäiset kyläläiset haluavat olla mukana kaupan käynnistämisessä. Tämä on kaikkien yhteinen juttu. Remontti- ja siivousapua löytyy aina. Ilmoita vaan, niin me tulemme, kyläläiset ovat sanoneet”, Jukka Koistinen kertoo.

Hän haluaakin kiittää lämpimästi kaikkia, jotka ovat Alpuan kaupan uudelleensyntymistä olleet toteuttamassa.

”Iso kiitos teille kaikille”.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot