Tulevalla pelikaudella Rilla Mehtätalo takoo juoksuja Oulaisten uudella hiekkatekonurmikentällä.

 

 

 

 

 

Tulevalla pelikaudella Rilla Mehtätalo takoo juoksuja Oulaisten uudella hiekkatekonurmikentällä.

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Huiman pesäpallonaisten säilytti viime kaudella pelipaikkansa suomisarjassa. Lohkon kaikki joukkueet olivat maakunnan alueelta, mutta nyt tulevalla pelikaudella on aivan toisin. Pesisnaisilla riittää matkailua länsilohkossa, sillä lohkossa ovat mukana joukkueet Seinäjoelta, Ylihärmästä, Ilmajoelta Vaasasta sekä Jalasjärveltä. Haapajärven Pesä-Kiilat on ainoa joukkue läheltä ja tuttu joukkue. Jyväskylä oli myös ilmoittautunut lohkoon mukana, mutta ovat viime viikolla peruneet osallistumisensa.

Matkailua riittää ensi kesän aikana suomisarjassa. Onneksi yksi pitempi reissu jäi kuitenkin pois kun Jyväskylä luopui. Lohkossa pelataan kuitenkin 14 pelikierrosta ja liiton taholta on annettu ymmärtää, että pelaisimme tuplakierrokset Haapajärveä vastaan. Asiaa ei ole vielä liiton taholta vahvistettu”, Huiman pelinjohtajana jatkava Mikko Raudasoja kertoo.

Sarja on raaka, ei siitä pääse mihinkään. Se on liiton päätös ja sen mukaan on edettävä. Viime kauden joukkueeseen verrattuna on muutosta tapahtunut. Suurin menetys on Petra Hussan siirtyminen Vuokatin Vedon naisten superpesisjoukkueeseen. Muutama muukin pelaaja jäi pois joukkueesta, mutta uusia kasvoja nähdään joukkueessa. He ovat Ylivieskan Kuulasta tulevat B-tytöt Riina Kitinoja ja Mirka Pehkonen”, Raudasoja sanoo.

Oulaisten Huiman pesäpallojaoston puheenjohtaja Marjo Ylikulju mietiskelee, että kun pelireissut ovat suhteellisen pitkiä, niin joihinkin peleihin joudutaan hankkimaan yösijat.

Rahaa tarvitaan lisää, se on selvä asia. Kieltämättä hieman yllätyksenä tuli sarjaohjelma ja sen myötä matkailut useamman sadan kilometrin päähän. Vaikka pelimatkat ovat pitkät, niin mielenkiintoista on, että joukkueesta ei ole tullut mitään murinaa. Ovat ehkä enemmän innoissaan, kun vastaan tulee aivan uusia joukkueita”, Ylikulju totesi.

Hiekkatekonurmi avataan toukokuussa

Oulaisten uudella hiekkatekonurmikentällä nähdään kesän aikana mielenkiintoisia pelejä ja myös uusia joukkueita. Pesäpallokentän avajaisottelu on toukokuun 18.päivä, jolloin vastassa on Ilmajoen Kisailijat. Ottelu avaa myös sarjakauden avaus Huiman osalta”, puheenjohtaja kertoo.

Seuraava kotiottelu Huimalla sarjaohjelman mukaan on kesäkuun alussa, kun Oulaisiin tulee Haapajärvi. Kesäkuussa nähdään vielä suomisarjan otteluita kun Oulaisiin tulevat vierailulle Seinäjoki ja Ylihärmä. Heinäkuun 12. päivä OuHu pelaa kotinaan Vaasaa vastaan, mutta muuten heinäkuu menee vieraspeleillä. Elokuussa on Huimalla peli Jalasjärveä vastaan.

Oulaisten Huiman naisten suomisarjan joukkueessa pelaavat: Alisa Heikkilä, Riikka Lehtonen, Sara Marjakangas, Rilla Mehtätalo, Janette Rajaniemi, Josefiina Rajaniemi, Milla Rantaeskola, Mari Saari, Soile Vikström, Riina Kitinoja, Mirka Pehkonen, Eveliina Rantonen, Milla Luhtavaara, Roosa Hussa sekä Miisa Ylikulju.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot