Oulaisten Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Anttila ottaa vastaan uusia haasteita ja siirtyy heinäkuun puolessa välin Kemin seudun Osuuspankin toimitusjohtajaksi.

 

 

 

Oulaisten Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Anttila ottaa vastaan uusia haasteita ja siirtyy heinäkuun puolessa välin Kemin seudun Osuuspankin toimitusjohtajaksi.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Osuuspankin toimitusjohtajana yksitoista vuotta toiminut Jari Anttila irtisanoutui viime viikon perjantaina pankin toimitusjohtajan tehtävistä. Heinäkuun puolesta välin Anttila aloittaa uudessa työpaikassa, Kemin seudun Osuuspankin toimitusjohtajana.

Puolet elämästä olen ollut töissä Osuuspankissa eri tehtävissä ja yksitoista vuotta Oulaisten Osuuspankin toimitusjohtajana. Haikealta tuntuu, mutta nyt kevään aikana alkoi tuntua, että uudet haasteet kiehtovat. Perheen kanssa keskustelimme asiasta ja kun he näyttivät vihreää valoa, niin hain Kemin seudun Osuuspankin toimitusjohtajan tehtävään. Haastattelujen ja testien jälkeen minut valittiin yli 30 hakijan joukosta”, Anttila kertoo.

Kemin seudun Osuuspankki on kaikilla mittareilla hieman isompi pankki kuin Oulaisten OP.

Tunnusluvut ovat Kemin pankissa hyvällä mallilla aivan kuten täällä Oulaisissakin. Henkilökuntaa Kemin OP:ssa on 33. Pankin toiminta-alueeseen kuuluu Kemin kaupungin lisäksi Keminmaa sekä Simo. Työpaikan vaihdos antaa minulle uuden mahdollisuuden sekä uuden toimintaympäristö ja se kiehtoo. Uskon, että minun lähtöni Kemiin on myös uusi mahdollisuus Oulaisten Osuuspankille. Ei se ole uhka”, Jari Anttila sanoo.

Kemin pankkiin toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi kun nykyinen toimitusjohtaja Pertti Stöckel jää heinäkuussa eläkkeelle.

Oulaista Jari Anttila ei kuitenkaan jätä. Perhe jää edelleen asumaan Oulaisiin ja viikonloppuisin Jari Anttila suuntaa autonsa keulan kohden Oulaista.

Kun olen täällä syntynyt, niin sitä pysyy myös oulaistelaisena”, Anttila lohkaisee.

Ei tullut yllätyksenä”

Oulaisten Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Vesa Mäenpää sanoo, että hänelle itselle Jarin irtisanoutuminen ei tullut yllätyksenä.

Kun tietää Jarin energisyyden, aktiivisuuden sekä halun ottaa vastaan uusia haasteita kuin myös kehittää itseä sekä pankkia, niin irtisanominen ei tullut yllätyksenä. Uskon, että Jarilla on annettavaa Kemin seudun Osuuspankille. Ei tähän liity mitään dramatiikkaa”, Mäenpää kertoo.

Kuinka tästä jatketaan ja minkälaiset askelmerkit Oulaisten Osuuspankki ottaa jatkossa, niin siitä päättää hallitus tiistai-illan kokouksessa. Asiaa käsitellään kuin myös, miten Jarin jättämä paikka laitetaan hakuun”, hallituksen puheenjohtaja Vesa Mäenpää selvittää.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot