Oulaisten lions- clubin sekä Valovoiman jäsenet suunnittelivat viime viikolla valokuvauskilpailua Raputapahtuman yhteyteen. Kuvassa vasemmalta Kyösti Terentjeff, Olavi Kurki Jarmo Tyyskä, Pertti Arkila sekä Matti Haapakoski.

 

 

Oulaisten lions- clubin sekä Valovoiman jäsenet suunnittelivat viime viikolla valokuvauskilpailua Raputapahtuman yhteyteen. Kuvassa vasemmalta Kyösti Terentjeff, Olavi Kurki Jarmo Tyyskä, Pertti Arkila sekä Matti Haapakoski.

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten lions- clubin Raputapahtumasta on tavoitteena saada Oulaisiin kaiken kansan Rapujuhla. Rapukarnevaali näkyy ja kuuluu tietenkin Oulaisissa itse karnevaalipäivänä eli elokuun toisena päivänä, mutta myös jo ennen varsinaista hulinapäivää.

Tästä päivästä lähtien avautuu valokuvauskilpailu, johon kaikilla on ikään ja sukupuoleen katsomatta osanotto-oikeus, eikä kuva ottajan tarvitse olla oulaistelainen. Kuvauskohteen on pääteeman Pyhäjoki ja sen monimuotoisuus, mitä kaikkea Pyhäjoki kansalle tarjoaa. Valokuvat voivat ravustusta, rapujen pyyntipaikkoja, joessa soutelua, ongintaa, uintia tai mitä tahansa, kun se vain liittyy Pyhäjokeen. Kuvakilpailuun voi ottaa osaa myös vanhoilla valokuvilla, mutta valokuvatoimikunnan hiljaisena tavoitteen on, että kuvat olisivat tältä keväältä tai kesältä.

Matti Haapakoski lions- clubista painottaa, että valokuvakilpailu on avoin kilpailu.

On vain yksi sarja, johon kaikki osallistuvat. Palkitsemme kolme parasta valokuvaa, jotka valitsevat Oulaisten Valovoiman direktoraatti sekä lions- clubin edustajat. Kilpailu alkaa nyt tästä päivästä alkaen ja kestää 24.7 saakka”, Haapakoski kertoo.

Jarmo Tyyskä Oulaisten Valovoimasta toivoo, että kuvat lähetetään sähköisesti.

Toki ne voi scannata paperikuvaksi, mutta suosittelemme sähköistä valokuvaa. Kuvalle sallitaan sen peruskäsittely, mutta ei muokkaamista. Sävysäätöjä voi tehdä, mutta ei sen enempää”, valokuvamestari Tyyskä muistuttaa.

Haapakoski sanoo, että tuomariston valitsemat parhaat otokset palkitaan Raputapahtumassa, hetekkarallin yhteydessä Sun- hotellin aukiolla.

Voittajakuvia tulemme myös käyttämään lions- clubin paikallisissa tapahtumissa sekä nettisivuillamme”, Matti Haapakoski sanoo.

Kilpailukuvat Majakan toimitukseen

Kilpailuun tulevat sähköiset valokuvat voi lähettää SeutuMajakan toimitukseen osoitteelle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Scannatut kuvat voi myös toimittaa Majakan toimitukseen. Valokuvan yhteyteen on liitettävä kuvan ottajan nimi, osoitetiedot, valokuvan ottopaikka sekä aika ja myös mahdollisesti tarina, jos se jotenkin liittyy valokuvaan.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot