Oulaisten liikennepuiston avajaisissa lapsia viihdyttivät pellepariskunta Nelli ja Niilo.

 

Oulaisten liikennepuiston avajaisissa lapsia viihdyttivät pellepariskunta Nelli ja Niilo.

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten liikennepuiston avajaiset helatorstaina oli jymymenestys, ainakin yleisön suhteen. Kun avajaisissa oli mukana pellepariskunta Nelli ja Niilo, niin Niilo laski, että paikalla oli jopa 632 henkilöä sekä vielä Tarzan.

Runsaslukuinen lapsikatras oli kuitenkin sitä mieltä, että Niilo ei osannut laskea oikein vaan hyppäsi numeroiden ylitse. Näin taisi tapahtuakin. Lapset olivat tarkkana, mutta samaa ei voi sanoa Niilo- pellestä.

Pellepariskunta viihdytti lapsia jutuillaan ja tempuillaan puolen tunnin ajan, jonka jälkeen liikennepuisto avattiin virallisesti käyttöön. Erilaisilla polkuautoilla ja potkulaudoilla riittikin kyytiä ajoradalla, mutta liikennettä ohjaavat liikennemerkit eivät aivan kaikilla vielä olleet niin tarkasti muistissa. Opeteltavaa vielä riittää, mutta sen takia liikennepuistossa ovatkin ohjaajat Sallamari Mäkelä, Olli-Pekka Saari sekä Jere Kiviniemi, jotka tarpeen mukaan antavat ohjeita, kuinka autoilla ajetaan ja kuinka liikennemerkkejä pitää kunnioittaa.

Liikennepuiston avajaisissa oli mukana myös Oulaisten 4H- yhdisty kahviolla ja kasvomaalausta oli myös mahdollisuus saada.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot