Kun Vihannin Osuuspankki saavutti 3 000 jäsenen rajan, niin sen kunniaksi pankin omistajajäsenten kesken arvottiin tablet- tietokone, jonka voitti Petteri Härkönen. Tiekoneen Härköselle luovutti pankin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Riekkinen. Kuvassa oikealla pankin toimitusjohtaja Jari Kantomaa.

 

Kun Vihannin Osuuspankki saavutti 3 000 jäsenen rajan, niin sen kunniaksi pankin omistajajäsenten kesken arvottiin tablet- tietokone, jonka voitti Petteri Härkönen. Tiekoneen Härköselle luovutti pankin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Riekkinen. Kuvassa oikealla pankin toimitusjohtaja Jari Kantomaa.

 

Ari Vilminko

VIHANTI

Vihannin Osuuspankki on saavuttanut yhden merkkipaalun lisää, kun 3 000 asiakasomistajaa tuli täyteen. Merkkipaalun kunniaksi Vihannin Osuuspankki arpoi asiakasomistajien kesken tablet-tietokoneen. Arvonnassa onni suosi vihantilaista Petteri Härköstä.

Arvontapalkinnon Härköselle luovuttivat pankin toimitusjohtaja Jari Kantomaa sekä pankin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Riekkinen.

Pankin yhtenä tavoitteena oli saavuttaa 3 000 jäsentä. Kun se täyttyi, niin päätimme, että jäsenten kesken arvomme palkinnon, tablet- tietokoneen”, Kantomaa kertoo.

On mielenkiintoista havaita, että pankin jäsenmäärä on tällä hetkellä sama kuin aikoinaan Vihannin kunnassa oli asukkaita”, toimitusjohtaja vertaa.

Asiakkaita Vihannin Osuuspankilla on tällä hetkellä noin 6 000, joista puolet tulee Vihannin ulkopuolelta.

Asiakkuussuhteet ovat myös pitkäaikaisia ja se on yksi meidän vahvuuksista ja kertoo, että Vihannin Osuuspankkiin luotetaan. Useat asiakkuudet ovat tulleet verenperintönä, vanhemmat ovat olleet pankin asiakkaana jo pitkään ja sitä ovat lapset seuranneet”.

Kassapalveluja jokaisena pankkipäivänä

Toimitusjohtaja Jari Kantomaa sanoo, että Vihannin Osuuspankki on taloudellisesti kunnossa, mittaa sitä sitten millä mittarilla tahansa. Pankin kassakin on avoinna viitenä päivänä viikossa.

Tavallaan uimme vastavirtaan kun yleinen trendi on, että kassapalveluja on pankeissa vain tiettyinä päivinä. Meillä saa kassapalveluja edelleen jokaisena pankkipäivänä”.

Kaksi edellistä vuotta oli kasvun aikaa ja hyvältä näyttä kuluvakin vuosi. Pankin tunnusluvut eli vakavaraisuus ja tase ovat kunnossa. Tavoitteemme on tasaisen tuloksen teko, emme pyri mittareilla mitattuna ykköspaikalle vaan hyvää tasaista tahtia edetään”.

Pankilla on henkilöstöä yksitoista. Omaa pankkilakimiestä ei Vihannin Osuuspankilla ole, mutta lakimies on saatavilla ostopalveluna Ruukin pankista.

Toimitusjohtaja Jari Kantomaa kehuu Osuuspankkien Tuotto-osuusantia, jonka merkintä Vihannin Osuuspankissa alkoi huhtikuun puolessa välin.

Tuotto- osuuksia on merkitty hyvin jäsenten ja asiakkaiden keskuudessa, mutta vielä on mahdollisuutta lisämerkintöihin. Tuotto-osuuteen pääse mukaan jo sadan euron panostuksella. Pankki maksaa sijoitukselle korkoa kerran vuodessa, joka on tällä hetkellä 3,25 prosenttia. Tuotto-osuus on pitkäaikainen sijoitus pankin pääomiin”, Kantomaa selvittää.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot