Myymäläpäällikkö Minna Fingerroos sekä viime viikolla työharjoittelussa Siwassa ollut Rilla Mehtätalo hoitivat asiakkaan postiasiaa.

 

 

 

 

 

Myymäläpäällikkö Minna Fingerroos sekä viime viikolla työharjoittelussa Siwassa ollut Rilla Mehtätalo hoitivat asiakkaan postiasiaa.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Siwa- myymälän päällikkönä puolen vuoden ajan toiminut Minna Fingerroos on pitkän linjan siwalainen. Myymäläketjussa hän on toiminut jo vuodesta 1998 lähtien.

Raahen Siwassa olin puolisen vuotta töissä kunnes siirryin Ruukin Siwaan. Viisitoista vuotta taisi tulla siellä täyteen ennen Oulaisten työpaikkaa. Kun Oulaisten Siwan myymäläpäällikön paikka tuli avoimeksi, niin hain sitä ja minut valittiin, minulle uuteen myymälään. Helmikuun alusta aloitin ja puolivuotta on nyt mennyt Oulaisten Siwa- myymälän tavoille opetellessa. Myymälässä ei sinänsä ole mitään uuttaa opeteltavaa, mutta postipalveluiden opettelussa on mennyt aikaa. Ruukin Siwassa kun ei postipalvelua ollut”, Ruukissa asuva, 120 kilometrin työmatkan päivittäin tekevä Minna Fingerroos kertoo.

Hän sanoo, että Oulaisten Siwa on kunnossa ja asiakasmäärä on ihan hyvä.

Postipuolen asiakasmäärät ovat sen sijaan yllättäneet. Kirjaa ei ole pidetty asiakasmääristä, mutta kaikesta näkee, että nettikauppa on kasvattanut suosiotaan. Postipakettien määrä on iso ja niitä tulee meille myös Matkahuollon kautta. Tilat paketeille ovat rajalliset, joten mielenkiinnolla odotellaan joulun lähestymistä. Työkaverit ovatkin sanoneet, että joulun tulon tuntee postin puolella jo hyvissä ajoin”.

Illat vilkasta myyntiaikaa

Myymälän puolelta Minna Fingerroos sanoo, että illat ovat varsin vilkasta myyntiaikaa.

Kun Siwa on avoinna viikonloppuisin iltakymmeneen saakka, niin asiakkaita vuoron viimeisille tunneille riittää kun muut kaupat ovat jo kiinni. Juomat ja jäätelöt ovat helleiltoina suosittuja myyntituotteita”.

Kaupan alalla Siwan yksi vahvuus onkin pitkät aukioloajat, sillä esimerkiksi Oulaisten Siwa avaa ovensa jo aamulla kahdeksalta ja pitää ovet avoinna iltakymmeneen saakka.

Sunnuntainakin avataan yhdeksältä. Postipalvelut noudattavat myös kaupan aukioloaikaa”, myymäläpäällikkö tarkentaa.

Henkilökuntaa Oulaisten Siwassa on viisi, eikä sitä Fingerroosin mukaan ei ole tarkoitus lisätä vaikka myymälän aukioloajat ovat pitkät.

Koskaan ei tiedä, mitä jatkossa tapahtuu, mutta nyt tällä henkilöstöllä jatketaan”.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot