Jarmo ja Tarja Jaakkonen saapuivat motoristikirkkoon Vaasasta. Oulaisista heidän matkansa jatkui Lappiin, josta Ruotsiin ja Uumajan kautta laivalla takaisin Vaasaan.

 

 

Jarmo ja Tarja Jaakkonen saapuivat motoristikirkkoon Vaasasta. Oulaisista heidän matkansa jatkui Lappiin, josta Ruotsiin ja Uumajan kautta laivalla takaisin Vaasaan.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten seurakunnan yhdeksäs motoristikirkko lauantaina keräsi yhteen 35 motoristia kirkon parkkipaikalle. Moottoripyörien määrä oli hieman vähäisempi kuin aiempina vuosina, mutta tilaisuuden yleisömäärä, 205 henkilöä hellesäästä huolimatta, oli normaaleissa lukemissa.

Motoristikirkon liturgian toimitti Oulaisten seurakunnan kirkkoherra Matti Hirvilammi ja saarnan piti Pyhäjoen seurakunnan kirkkoherra Jukka Malinen. Musiikista vastasi bändi, jossa oli soittajia Oulaisista sekä Pyhäjoelta, laulusolistina Iida Kestilä.

Vaikka motoristeja oli paikalla normaalia vähemmän, niin tapahtuma junaillut Matti Hirvilammi oli iloinen, että osallistujat olivat varsin laajalta alueelta. Hänen mukaansa motoristeja oli muun muassa Oulaisten lisäksi Oulusta, Raahesta sekä Vaasasta saakka.

Entiset oulaistelaiset Jarmo ja Tarja Jaakkonen saapuivat paikalle Vaasasta.

Ihan tätä tilaisuutta varten Vaasasta lähdettiin. Olimme Konepäivillä ja siellä päätettiin, että tulemme motoristikirkkoon. Perjantaina lähdettiin Vaasasta ja vaarin luona oltiin yötä”, Jarmo selvitti.

Päätettiin, että teemme samalla kertaa hieman pitemmän reissun. Tästä jatketaan Lappiin ja sieltä suuntaamme Ruotsin puolelle ja ajamme Uumajaan, josta laivalla sitten Vaasaan”, Jaakkonen selvitti suunnitelmaa.

Jarmo Jaakkonen sanoo, että viime vuonna he eivät olleet mukana Oulaisten motoristikirkossa, mutta muisteli, että ovat olleet ainakin puolenkymmentä kertaa.

Kai sitä voi sanoa, että tästä on muodostunut jo perinne. Vuoden päästä sitten uudestaan”.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot