Taukokankaan vastaava fysioterapeutti Tiina Ikola jumppautti aluetapaamisen väkeä.

 

Taukokankaan vastaava fysioterapeutti Tiina Ikola jumppautti aluetapaamisen väkeä.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Viime viikon tiistaina Oulaisten seurakuntakodissa vietettiin neljän invalidiyhdistyksen aluetapaamista. Tilaisuudessa oli Oulaisten seudun Invalidien yhdistyksen lisäksi mukana Oulun yhdistys kuin myös Raahen ja Ruukin yhdistykset.

Tapahtuman järjestäneen yhdistyksen puheenjohtaja Hannu Salonpää muistelee, että aluetapaaminen järjestettiin ensimmäisen kerran noin kymmenen vuotta sitten.

Tapahtumaa voi sanoa perinteiseksi vaikka aivan joka vuosi ei olekaan järjestetty. Järjestelytehtävät ovat kiertävät neljän yhdistyksen kesken. Viime vuonna taisi olla Raahe järjestäjänä. Ensi vuonna on järjestelyvastuu Oulun yhdistyksellä”, Salonpää selvittää ja muistelee, että Oulaisissa on tapahtuma järjestetty aiemmin kolme kertaa.

Oulaisten tapahtumassa seurakuntakodilla oli mukana noin 70 henkilöä.

Se oli positiivinen yllätys. Aluetapaaminen on koko päivän tapahtuma. Aloitimme ruokailulla, jonka jälkeen toivotin vieraat tervetulleeksi. Seurakunnan kappalainen Jaakko Arppe piti hartaushetken. Tiina Ikola selvitti yhteistyökumppanimme Taukokankaan toiminnasta ja sen jälkeen pidettiin Tiinan johdolla jumppahetki. Iltapäivällä oli boccia- pelin aika sekä kettinginheiton”, Hannu Salonpää kertoi päivän ohjelmasta.

Kettinginheitossa oli Oulainen vahvoilla, sillä paras oli Väinö Pietarila ennen Liisa Jaaraa sekä Ruukin Matti Lassilaa. Bocciassa oli myös Oulaisten joukkue ykkönen tuloksella 20 pistettä. Oulu oli kakkonen, Ruukki kolmas ja Raahe neljäs.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot