RomuHeikin huutokaupan meklarina toimi Siltala Peräseinäjoelta.

 

RomuHeikin huutokaupan meklarina toimi Siltala Peräseinäjoelta.

 

 

Ari Vilminko

OULAINEN

RomuHeikin perinteinen huutokauppa lauantaina oli jälleen menestys.

Hyvä päivä. Tavara vaihtoi omistajaa jopa siinä määrin, että kaikki huudettava tavara meni kaupaksi”, huutokaupan isäntä Heikki Rautio vahvisti.

Perusporukka oli jälleen kasassa aina Jyväskylää ja Oulua myöten. Hyviä huutoja tehtiin koko päivän ajan aktiivisesti ja kierrätystä tehtiin kiitettävästi”, sunnuntaina Majakan tavoittama Rautio totesi ja mistäs muualta Heikin tavoitti kuin huutokaupasta. Tällä kertaa hän oli huutamassa uutta tavaraa Sievin Rautiossa.

Hän sanoo, että väkimäärä on huutokaupoissa hieman vähentynyt ja ostajat ovat varovaisempia. RomuHeikin mukaan se johtuu lama- sanasta.

Sitä on toitoteltu kaiken aikaa ja se on vaikuttanut, että huutokaupoissa on väki vähentynyt. Raution huutokaupassa on mukana parisenkymmentä henkilöä, kun heitä on normaalisti satakunta”, Rautio mietiskeli.

Heikki Rautio sanoo, että huutokaupan aktiiviporukka on siitä veikeää sakkia, että tulee tieto huutokupasta, niin myytävään tavaraan käydään jo paria päivää aiemmin tutustumassa.

Se on tapa, ainakin niissä huutokaupoissa, joita me olemme pitäneet. Lähialueen aktiivit keräilijät käyvät tarkasti tutustumassa myytävään tavaraan”.

Milloin seuraava isompi huutokauppatapahtuma RomuHeikilä on, niin sitä hän ei osannut sanoa. Se on kuitenkin varmaa, että iltahuutokauppatoimintaa hän edelleen jatkaa.

Se on kerran kuukaudessa perjantaisin, aivan kuten aiemminkin. Ne ovat olleet myös suosittuja tapahtumia ja niissä toimin itse meklarina. Nyt lauantaina oli meklarina alan ammattilainen, Siltala Peräseinäjoelta”.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot