Pääministeri Stubbin vierailu Oulaisissa oli yleisömenestys.

 

 

Pääministeri Stubbin vierailu Oulaisissa oli yleisömenestys.

 

 

Pääministeri Alexander Stubb vieraili eilen tiistaina Oulaisissa. Kahden vuorokauden aikana Stubb kävi 14 eri paikkakunnalla ja 21 eri tilaisuudessa. Tapahtumissa hän tapasi kunta- ja kaupunkipäättäjiä, teki yritysvierailuja, Kalajoella oli lukiokäynti, ELY-keskukseen tutustumista, haastatteluja ja kampanjaa.

Oulaisiin hän tuli Kalajokilaakson alueelta ja matka jatkui Siikalatvan kautta Oulun alueelle.

Oulaisissa hän sai kaupungin muistion, jonka hänelle ojensivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pajala sekä kaupunginsihteeri Maarit Grekula.Muistiossa tuotiin esille muun muassa kaupungin hyvinvointipalvelut, todeten, että terveydenhoitoala työllistää Oulaisissa noin 800 henkilöä, suoraan tai välillisesti.

Oulaisten kaupunginhallitus toivoo, että uudistuksia tehtäessä huomioidaan olemassa olevat rakenteet ennen uusiin investointeihin ryhtymistä. Oulainen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet Oulun eteläisen alueen väestölle tuottamalla alueelle hyvinvointipalveluja monipuolisesti, tehokkaasti ja asukkaiden kannalta palveluiden saatavuus on lähellä. Oulaisten sijainti Oulun eteläisen alueen keskellä luo edelleen mahdollisuuksia kehittää lähipalveluja alueen väestölle Oulaisissa hyvän ja monipuolisen rakenteen turvin ja sitä edelleen kehittää”, pääministerille todettiin kaupungin muistiossa.

 

 

 

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot