Joni Nukari KodinSuojaTiimistä kehuu uutta Decotile keraamipinnoitetta, jota voidaan käyttää seinä-ja lattialaatoissa.

 

Joni Nukari KodinSuojaTiimistä kehuu uutta Decotile keraamipinnoitetta, jota voidaan käyttää seinä-ja lattialaatoissa.

 

Reilu vuosi sitten Oulaisiin perustettiin KodinSuojaTiimi. Yrityksen keskuspaikka on entisessä Flexin- hallissa, mutta yrityksen perustajat eivät ole oulaistelaisia. Harri Kalliokoski asuu Ylivieskassa ja Joni Nukari Oulussa. Yrityksen perustajien lisäksi KodinSuojaTiimissä työskentelee myyntipäällikkö sekä asennustöissä 2-4, kahden hengen työporukkaa

Nukari sanoo, että Oulainen seuloitui yrityksen keskuspaikaksi sattuman kautta.

Oulainen on lähes puolessa välin Oulua ja Ylivieskaan, joten meillä kummallakin on samanmittainen työmatka. Toki meillä oli aiemmin tiedossa Flexin tilat. Ja kun sieltä löytyivät meille riittävät ja hyvät toimistotilat, niin parkkeerattiin Oulaisiin. Yrityksen aktiivinen markkina-alue on Oulu-Kokkolan väliltä, niin siinäkin mielessä on Oulainen keskeinen paikka”, Joni Nukari kehaisee.

KodinSuojatiimi on erikoistunut pinnoitetöihin.

Kesäaikana teemme enimmäkseen kattopinnoite-töitä. Tiili- huopa, pelti- ja mineriittikaton huolto on varma tapa lisätä katon ikää. Sitä voidaan jatkaa muun muassa pinnoitteella tai maalauksella ja on taloudellisesti huomattavasti edullisempi kuin katon uusiminen kokonaan. Ympäri vuoden teemme ikkunoiden vaihtoja sekä ovitöitä, aina nosto-ovista alkaen. Kattopinnoitetöitä on kesäksi jo varsin paljon odottamassa”, Nukari sanoo.

Pinnoite sopii seinä-ja lattialaatoille

KodinSuojaTiimi on erikoistunut kylpyhuoneen kaakelipintojen entisöintiin. Pinnoituksen yhteydessä on yrityksellä myös valmiudet kylpyhuoneiden, wc:n sekä saunan kalusteiden vaihtoon.

Decotile keraamipinnoite on uusi erikoispinnoite kaakelipinnoille. Siinä, missä vanhat kaakelimaalit voi rapsuttaa kynnellä pois, Decotile muodostaa kaakelin päälle keraamisen pinnan. Vedenkestävä pinta saa laatan näyttämään kuin uudelta ja mahdollistaa helpon ja kestävän kaakelipinnan muodonmuutoksen. Keraamipinnoitetta voidaan käyttää niin seinä- kuin lattialaatoillekin”, Joni Nukari selvittää.

Vanhoja laattoja ei tarvitse repiä irti vaan pinnoite levitetään laattojen päälle. Kun kylpyhuone on kuivattu, tehty pohjatyöt, laitettu uusi pinnoite laattoihin sekä tehty viimeistelytyöt, niin se vie aikaa noin viikon verran. Pinnoitteesta löytyy paljon erilaisia värivaihtoehtoja ja sitä on mahdollista saada kiiltävänä tai mattana. Uuden pinnoitteen laittaminen on huomattavasti nopeampi tapa saada aikaan uutta ilmettä kylpyhuoneeseen kuin laatoittaa koko kylpyhuone uudestaan. Ja on paljon edullisempi”.

Nukari sanoo, että Decotile soveltuu useihin erilaisiin tiloihin. Asuntojen lisäksi muun muassa sairaaloihin ja kouluihin.

Pinnoite on hygieeninen, pitkäikäinen ja helppo pitää puhtaana”, Joni Nukari vakuuttaa.

Hän sanoo, että tätä uutta pinnoitetta ei löydy rautakaupoista.

Eikä sitä voi laattoihin laittaa kuka vain, vaan se vaatii koulutuksen”.

KodinSuojaTiimin kautta on myös mahdollista saada kodin hälytysjärjestelmä kuntoon, joka ilmoittaa, jos kotia uhkaa murto tai tulipalo.

Ari Vilminko 

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot