Toisen pääsiäispäivänä pelattiin Raita Sport Centerillä F-junnujen Aprilliturnaus, jossa oli mukana kaksi joukkuetta F-junnujen joukkuetta Oulaisten Jääkobrista.

 

Toisen pääsiäispäivänä pelattiin Raita Sport Centerillä F-junnujen Aprilliturnaus, jossa oli mukana kaksi joukkuetta F-junnujen joukkuetta Oulaisten Jääkobrista.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Jääkiekon erikoisseuran, Oulaisten Jääkobrien ensimmäinen pelikausi sujui seuran puheenjohtajan Markku Hanhelan mukaan suotuisissa merkeissä. Hän sanoo, että viime vuoden syksyllä jopa hieman yllätti, kuinka hyvin ensimmäinen Cobra- kausi lähti käyntiin.

Saimme jalkeille jopa yhdeksän joukkuetta ja se on todella merkittävä määrä. Se hieman yllätti kuin myös, kuinka hyvin yhteistyö Ylivieskan Jääkarhujen kanssa onnistui. Siitä ei ole kuin pelkästään positiivista sanottavaa ja näillä näkymin yhteistyötä jatketaan myös tulevalla pelikaudella”, Hanhela sanoo.

Ensimmäinen pelikausi Jääkobrilla ei ole vielä kokonaan takana, sillä viikonvaihteessa pelataan Raita Sport Centerillä vielä yksi turnaus kuin myös muutama yksittäinen ottelu ennen jäiden sulattamista. Seuraavassa viikonvaihteessa nuori Cobra- joukkue pelaa vielä turnauksen Turussa.

Erityisen innoissaan puheenjohtaja on kun seuran nuorempiin joukkueisiin saatiin kauden aikana lisää harrastajia kuin myös tekijöitä.

Cobrat niittivät kauden aikana menestystä laajalla rintamalla. Hanhela mainitsee muun muassa seuran D1- junioreiden loistavan menestyksen.

Joukkue jäi maalin päähän lopputurnauspaikasta Kärppiä vastaan ja pääsiäisenä voittivat ison turnauksen Jyväskylässä. Joukkueen pelaajista Tino Kallio eteni aina Pohjola-leirille Vierumäelle. F2-junnut menestyivät Oulussa Tulevaisuuden Tähdet- turnauksessa. C-99 junioreiden yhteisjoukkue YJK:n kanssa pelasi valtakunnallista suomisarjaa ja näillä näkymin ensi kaudelle tästä joukkueesta saadaan kasaan joukkue B-junnuihin”, Markku Hanhela mainitsee.

Puheenjohtaja laskeskelee, että Cobrissa pelasi kauden aikana 188 lisenssipelaajaa.

Kun siihen lisätään vielä 31 luistelu- ja kiekkokoululaista, niin aktiivinen harrastajamäärä on noin 220 tietämillä. Lisenssipelaajien määrä taitaa olla kärkikastia lasten liikuttajana Oulaisissa. Cobrien tavoitteena on olla suosituin palloilujoukkue Oulaisissa, lisenssipelaajien määrissä mitattuna”.

Satsausta luistelukouluun

Puheenjohtaja Hanhela sanoo, että tulevalla luistelukaudella satsataan enemmän luistelu- ja kiekkokouluun. Hän mietiskelee, että kun tähän saakka luistelukoulua on pidetty aikaisin sunnuntaiaamuna, niin se ei ehkä ole paras mahdollinen aika.

Arkipäivän illat voisivat toimia paremmin ja sitä kokeilemme seuraavalla kaudella. Vetäjäpuolelle myös satsataan enemmän”, puheenjohtaja lupailee.

Seuran taloudellinen puoli on myös hyvin kuosissaan. Hanhela sanoo, että seura on pystynyt kauden myös taloudellisesti tukemaan joukkueiden toimintaa.

Ison kiitoksen ansaitsevat yritykset, jotka ovat seuraa tukeneet kuin myös erityiskiitos mummu-kahvion pitäjille arki-iltaisin. He ovat tehneet seuran kannalta arvokasta työtä”, puheenjohtaja Markku Hanhela kiittelee.

 

 

 

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot