Happy, Happy, Happy, Happy –sanat kaikuivat treenissä tukevasti kaiuttimista tulevaa enteillen, kun Loivat Laulut viritti stemmojaan bändinsä kanssa yhteisissä treeneissä. Kaikilla on mielessä jo luvassa oleva vauhdikas kevätkonsertti. Kuva:Anne Huhtala.

 

Happy, Happy, Happy, Happy –sanat kaikuivat treenissä tukevasti kaiuttimista tulevaa enteillen, kun Loivat Laulut viritti stemmojaan bändinsä kanssa yhteisissä treeneissä. Kaikilla on mielessä jo luvassa oleva vauhdikas kevätkonsertti. Kuva:Anne Huhtala.

 

Risto Parttimaa

VIHANTI

Vihannissa markkinapäivän iltana 16.5. voivat kaikki elävästä musiikista innostuneet tulla nuorisoseuralle loivistelemaan jatkoille. Loivat Laulut pitää siellä jo perinteeksi muodostuneen kevätkonserttinsa.

Laulujen myötä yritämme tuoda ilon pilkahduksia jokaisen kuulijan mieleen. Meillä on taas jotain uutta tarjolla. Väliajalla tarjoamme lipun hinnalla pullaa tai piirakkaa, jotain hyvää kuitenkin musiikin lisäksi”, vihjaa kuoroa alusta asti johtanut Anne Huhtala.

Kuoron ohjelmisto on koottu siten, että kuorolaiset ovat yhdessä päättäneet yhteiset kappaleet. Lisäksi jokainen on saanut tuoda harjoituksiin oman kappaleen, jota on harjoiteltu joko yhdessä tai sitten solisti-taustalaulajat kokoonpanolla.

Tänä vuonna ohjelmisto on jälleen hieman erilainen kuin edellisinä vuosina. Nyt on paljon mukana solistikappaleita, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Siellä on muun muassa Alicia Keys, Anna Puu, Yup. Koko kuoron listalta löytyy esimerkiksi Ultra Bra, Pharrell Williams, Tuure Kilpeläinen, PMMP ja Grease”, luettelee Huhtala.

Uudet treenitilat

Nykyinen Loivien laulajien joukko koostuu pääasiassa useita vuosia mukana olleista laulajista. He ovat Päivi ja Maiju Honkala, Natalia ja Antoniina Haukka, Marika Aho, Anne Törmäkangas, Mirva Törmikoski, Susan Nokia, Susanna Arvola, Jukka Karttunen, Jouni Lehtomäki ja uusimpana tulokkaana Risto Parttimaa.

Loivien omasta ja taitavasta bändistä löytyvät Iida-Maria Koskela (koskettimet), Pekka Huhtala ja Ville Koskela (kitarat), Mika Heiskanen (basso) sekä Sami Heiskanen (rummut).

Haasteellista on tänä vuonna ollut se, että yläkoulun musiikkiluokka on ollut pois harjoituskäytöstä, joten olemme pitäneet viikoittaiset lauluharjoitukset kirjaston auditoriossa. Bändin kanssa olemme harjoitelleet Mika Heiskasen treenikämpällä eli Kuorimolla.

Hyvin on sopu sijaa antanut, vaikka joskus on tuntunut siltä, että olemme seisoneet toistemme varpailla”, vakuuttaa Anne Huhtala.

 

Lopputulos on kuultavissa ja nähtävissä ensi viikon lopulla. 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot