Oulaisten Kiekko Haukkojen uusi päävalmentaja Joni Hannuksela ja Haukkojen puheenjohtaja Ari Penttilä paiskasivat kättä valmentajasopimuksen jälkeen.

 

Oulaisten Kiekko Haukkojen uusi päävalmentaja Joni Hannuksela ja Haukkojen puheenjohtaja Ari Penttilä paiskasivat kättä valmentajasopimuksen jälkeen.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Kiekko Haukat nousivat viime kauden päätteeksi II divisioonaan. Sarjanousu toi seuralle uusia haasteita, eivätkä Haukat jääneet haasteiden edessä peukaloita pyörittelemään.

Tulevalle kakkosdivarikaudelle joukkue vahvistuu niin valmennuksen kuin myös pelaajiston osalta. Maanantai-iltana Kiekko Haukat julkisti ensimmäiset vahvistukset kun joukkueen päävalmentajaksi nimettiin pitkän linjan kiekkomies Oulusta, Joni Hannuksela. Samassa yhteydessä seura julkisti myös kaksi uutta pelaajaasopimusta. Viime kaudella Kärppien A-junnujen liigajoukkueessa pelannut Joel Junttila pukee ensi kaudella ylleen Kiekko Haukkojen pelipaidan kuin myös Kalle Hyvärinen Oulusta.

Hannukselan mukaan molemmat pelaajat tuovat Haukkoihin taitoa, nuoruuden intoa sekä luisteluvoimaa.

Erittäin energisiä pelaajia”, Hannuksela tietää.

Kiekko Haukkojen puheenjohtaja Ari Penttilä, varapuheenjohtaja Mika Partala sekä johtokunnan jäsen Mika Kallio sanovat, että joukkueen pelaajatilanne on tällä hetkellä varsin hyvällä mallilla.

Muutamia sopimuksia on jo valmiina ja suullisia sopimuksia on useiden viime kauden pelaajien kanssa. Runko tulee olemaan viime kauden joukkue, mutta uusiakin pelaajia tulee vielä lisää, eikä oman kylän poikia unohdeta”, Haukkojen johtoryhmä kertoo.

Valmennuskokemusta 15 vuoden ajalta

Haukkojen uudella päävalmentaja Joni Hannukselalla on pitkä kokemus jääkiekon parista, niin pelaajana kuin myös valmentajana. Kärpissä hän pelasi B-junioreihin saakka ja sen jälkeen muutaman vuoden ajan muissa oululaisissa kiekkoseuroissa. Valmennuskokemusta on kertynyt 15 vuoden ajalta.

Viime kaudella hän valmensi K-Laserin B-junioreita Mestiksessä. Aiemmilta vuosilta on hänelle valmennuskokemusta kertynyt suomisarjan sekä kakkosdivarin tasolta.

Halusin nähdä muitakin kiekkoseuroja kuin pelkästään oululaisia seuroja ja kun kuulin, että Oulaisissa on tällä hetkellä kova buumi jääkiekossa sarjanousun myötä, niin otin yhteyttä Kiekko Haukkoihin. Kuukauden verran asiaa on hiottu ja nyt olemme siinä tilanteessa, että sopimukseni Haukkoihin on kahden vuoden mittainen”, Hannuksela selvitti maanantai-iltana.

Hän sanoo, että joukkueen treenien suunnittelu alkaa välittömästi kuin myös harjoituspelien sopiminen. K-Laseria vastaan on jo treenipeli sovittu alkusyksylle.

Viime kaudella joukkuetta valmensi Mika Partala. Hän jatkaa valmennustiimissä yhdessä Joni Hannukselan kanssa.

 

 

 

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot