Kirpputorin yrittäjä Jani Saarijärvi viimeisteli viime viikolla uuden kirpputorin tiloja Takojankadulla.

 

Kirpputorin yrittäjä Jani Saarijärvi viimeisteli viime viikolla uuden kirpputorin tiloja Takojankadulla.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Kirpputori Saarijärvi avaa ovensa perjantaina Takojankadulla Oulaisissa, entisissä RomuHeikin tiloissa. Kirpputorin yrittäjä Jani Saarijärvi sanoo, että kun vaikka kirpputoria ei ole vielä avattu, niin pöytävarauksia on jo ennakkoon tehty.

Ne, jotka ovat varauksen tehneet, niin voivat jo tavaroitaan torille tuoda. Sen voin luvata, että kun avajaiset pidetään perjantaina, niin pöydillä riittää ostettavaa”, viime viikolla RomuHeikin tiloissa pöytiä viimeistellyt Sarajärvi sanoo.

Pöytiä on noin 40-50 kappaletta sisätiloissa ja ulos sopii vaikka kuinka paljon. Se tavara. mikä ei ovesta sovi sisään, niin niiden paikka on ulkona. Ja tietenkin ne tavarat, jotka haiskahtavat bensalta täi öljyltä, niin myyntipaikka on ulkona, provisiomyynnin periaatteella”, Jani Saarijärvi on päättänyt.

Hän sanoo, että Raution Heikin kanssa on kirpputorista jo keskusteltu viime vuonna.

Lopulta se johti siihen, että piti lähteä alan kaupasta hakemaan lautatavaraa pöytiä varten. Heikki vielä meinasi, että hän jää eläkkeelle, niin ei kai siinä lopulta muuta voinut kuin lyödä Heikin kanssa kättä päälle”, ostoa ja myyntiä aiemmin tehnyt Saarijärvi kertoo.

Käytävillä on tilaa kulkea

Hän sanoo, että pöytien viikkovuokra on 20 euroa, mutta niitä voi varata pitemmäksikin aikaa.

Vaikka vuodeksi kerralla. Toivomus on, että ennen kuin pöytävuokra loppuu, niin siitä ilmoitettaisiin hyvissä ajoin. Tämä siitä johtuen, että voin myös hyvissä ajoin vuokrata pöytää eteenpäin. Silloin uusi myyjä voisi tuoda tavaransa heti myyntiin kun edellisen vuokraus loppuu”.

Yrittäjä Saarijärvi lupaa, että kaikkien myyntipöytien vuokranneiden kesken arvotaan pöytä kahdeksi viikkoa veloituksetta.

Vaikka tilaan sopii kymmeniä pöytiä, niin käytävillä on tilaa kulkea. Jani Saarijärvi sanookin, että tarkoitus ei ole sellainen, että asiakkaat joutuvat katselemaan, mistä sopii kävellä.

Tilaa on reilusti, eikä tavaroihin tarvitse kompastella”, yrittäjä lupaa.

Saarijärvi uskoo, että kirpputorille on Oulaisissa tilausta.

Oulaisissa ei taida olla tällaista kirpputoria, niin uskoisin, että tälle on tilausta. Naapurikaupungissa taitaa olla jopa seitsemän kirpputoria. Aiemmin hieman kartoitin kirpputori tilannetta ja kyselin ihmisiltä, että olisiko Oulaista tilausta kirpputorille. Yleisesti sanottiin, että sille olisi tilausta ja nyt on siihen huutoon sitten vastattu. Perjantaina kirpputori Saarijärvi avataan”.

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot