Arto Hintsala aloitti Oulaisten R-kioskin, Koskikioskin isäntänä kesäkuun alusta.

 

Arto Hintsala aloitti Oulaisten R-kioskin, Koskikioskin isäntänä kesäkuun alusta.

 

Ari Viminko

OULAINEN

R-kioskiketju on hakenut talven ja kevään aikana Pohjois-Suomeen uusia R-kioskiyrittäjiä. Yrittäjiä on haettu jopa viiteentoista kioskiin, joista R-kioski on itse vastannut.

Oulaisten R-kioski eli Koskikioski on ollut yksi sellainen kioski, johon Ärrä on hakenut franchise- yrittäjää. Ärrän haku onnistui, sillä kesäkuun ensimmäisenä päivänä Koskikioskilla aloitti yrittäjänä Arto Hintsala.

Yksityisenä yrittäjänä toimin, mutta R-kioskin alaisuudessa. Ärrä on iso veli, joka valvoo yrittäjien toimintaa”, Hintsala kiteytti.

Koskikioskin yrittäjä on kaupan alalla tehnyt jo pitkään töitä kuten muun muassa Halpa-Hallissa, K-supermarketissa sekä Nesteellä. Menneen talven hän teki kodinkonekauppaa Ylivieskassa.

Kaupan alalta on pitkältä ajalta kokemusta, joten ihan puskista en tähän touhuun tullut mukaan. Tykkään olla mukana asiakaspalvelussa ja uskon, että aiemmista työkokemuksista on hyötyä Koskikioskillakin”.

Pientä fiksausta luvassa

Hintsala sanoo, että kesän ja syksyn aikana kioskilla tehdään pientä fiksausta, niin ulkopuolella kuin myös sisätiloissa.

Joitakin asioita haluan korostaa kioskin sisätiloissa, jotka koen itse tärkeiksi. Eräs sellainen on kioskin ruokapuoli, jota haluaisin laajentaa. Pikkupurtavaa on jo nyt saatavilla, mutta sitä voisi lisätä. Toki sitä en itse päätä, vaan siihen pitää saada lupa R-kioskilta. Kahvipuoli on myös sellainen, että sitä voisi tuoda paremmin esiin ja eiköhän Veikkaus puoltakin kehitetä edelleen monipuolisemmaksi sekä porukkapelien suuntaan”, Hintsala suunnittelee.

Tilat kioskilla ovat ruhtinaalliset ja ne antavat mahdollisuuden vaikka mihin. Tämän päivän R-kioskit kuten Koskikioskikin, niin ne ovat tavallaan nykyajan monitoimipisteitä. Tuotteita löytyy laajasti ja kun kioskilta saa lisäksi pakettipalvelut kuin myös junaliput, niin monipuolisuudesta voidaan puhua”.

Kun kesälomakausi on ohitse, niin Koskikioskin myyntitiskin takana nähdään Arton lisäksi edelleen Sari ja Marja-Leena.

Arto-isännän avajaiskahvit juodaan Koskikioskilla tiistaina 23. päivä, aamusta iltaan.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot