Viime vuonna Oulaisten motoristikirkkoon osallistui nelisenkymmentä moottoripyöräilijää.

 

Viime vuonna Oulaisten motoristikirkkoon osallistui nelisenkymmentä moottoripyöräilijää.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten seurakunta, yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa järjestää jälleen yhteistyössä motoristikirkon Oulaisissa. Motoristikirkon ajankohta on lauantaina heinäkuun 25. päivä klo 15.00 alkaen kirkon pihalla.

Vilho Kyllösen ideasta syntynyt motoristikirkko on ottanut paikkansa Oulaisten ja lähiympäristö motoristen keskuudessa. Parhaimmillaan on kirkon edustalla ollut lähes sata motoristia, kokonaisyleisömäärä on kuitenkin ollut kolminkertainen.

Ennen motoristikirkon alkua, moottoripyöräilijät kokoontuvat Oulaisten Teboilille klo 14.30. Teboililta, noin klo 14.45 moottoripyöräletka suuntaa alustavan suunnitelman mukaan kohden Rantakartanoa. Käy näyttäytymässä vanhuksille Rantakartanon pihalla, josta letkan matka jatkuu kohden Taukokangasta. Kuntoutuskodin pihalta letka suuntaa kohden Uimarinkatua, josta Oulaistenkadulle. Kaupungin keskustan kiertoliittymästä moottoripyörät kääntyvät Keskuskadulle, josta Asemakadulle ja Rautatienkadulta takaisin Oulaistenkadulle ja kohden kirkon pihamaata. Liikenteen joustavuutta valvoo Autoliiton Oulaisten osasto.

Motoristikirkossa perinteiseen tapaan laulut säestää bändi, kuullaan saarna kuin myös motoristin puheenvuoro. Tapahtuman loputtua ovat motoristeille kirkkokahvit tarjolla Teboililla, jotka tarjoavat Rakennusliike Sorvoja ja Oulaisten Osuuspankki.

Kun motoristikirkko on Oulaisissa jo kymmenes, niin voidaan puhua perinteisestä tapahtumasta. Viime vuoden tapahtumassa oli kirkon pihamaalla nelisenkymmentä moottoripyörää paikalla, mutta tilaisuuden yleisömäärä oli yli 200.

Motoristikirkon järjestelyissä ovat mukana Oulaisten seurakunnan lisäksi Teboil- huoltamo, Ville Rengas ja Kone, Pekan Liikennekoulu, Autoliiton Oulaisten osasto, Monkey Wheels sekä SeutuMajakka.

 

  

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot