Suvannot noudattivat kutsua kun Oulaisten Vesiosuuskunnan varikon kautta saateltiin toimitusjohtaja Vesa Mäenpää eläkepäivien viettoon. 

Suvannot noudattivat kutsua kun Oulaisten Vesiosuuskunnan varikon kautta saateltiin toimitusjohtaja Vesa Mäenpää eläkepäivien viettoon. 

 

Ari Vilminko 

OULAINEN 

Oulaisten Vesiosuuskunnan toimitusjohtaja Vesa Mäenpää viettää edelleen lomapäiviään ja opettelee eläkepäivien viettoon, joka alkaa syksyn kuluessa. 

Vesiosuuskunnan varikon kautta Vesa saateltiin viime viikolla yhteistyökumppaneiden, työkavereiden sekä ystävien kanssa eläkepäivien viettoon. 

Kesän ja syksyn ajan on eläkkeelle jääntiä pitänyt harjoitellut. Eiköhän se onnistu näiden pippaloiden jälkeen, kai tämä on eräänlaista saattohoitoa”, Mäenpää hauskutti. 

37 vuotta olen pyörinyt näissä vesiasioissa ja sitä kautta on tullut paljon tuttuja ja yhteistyökumppaneita Kokkola-Oulu väliseltä alueelta. Läksiäisjuhlassa oli mukana noin satakunta henkilöä”. 

Vesa Mäenpää sanoo, että eläkkeelle jäänti olisi ollut mahdollista jo aiemmin. 

Kun Arja-vaimo jäi myös nyt syksyn aikana eläkkeelle, niin ajattelin, että eiköhän jäädä samaan aikaan. Viimeiset vuodet ovat menneet vilistämällä, kun on ollut tiedossa, milloin jään eläkkeelle. Työssä olen viihtynyt hyvin. Kiitos siitä henkilökunnalle sekä hallinnolle, jotka ovat olleet minulle isona apuna”. 

 

Oulaisten Vesiosuuskunnassa toimitusjohtajana jatkaa Jarmo Äijälä. 

Jarmo on ollut meillä töissä noin kahdeksan vuotta ja oli hienoa, että omasta rivistä löytyi jatkaja. Hän tuntee alueen ja ihmiset. Hakijoita Oulaisten Vesiosuuskunnan toimitusjohtajaksi oli 37”, pian eläkepäivien viettoon siirtyvä Vesa Mäenpää kertoi.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot