Hymy ja nauru, siitä kohta 60-vuotias Tapio Jääskelä tunnetaan.

Hymy ja nauru, siitä kohta 60-vuotias Tapio Jääskelä tunnetaan.

 

Ari Vilminko 

OULAINEN 

Pesäpallomies Tapio Jääskelä otti varaslähdön 60 vee synttäreilleen lauantaina ja mitenpä muuten kuin pesäpallon merkeissä. 

Marraskuussa tulee uusi vuosikymmen täyteen, mutta voi olla, että silloin ei juuri pesäpalloa. Ajattelin, että otetaan varaslähtö ja pelataan nyt hyvien säiden aikaan”, Jääskelä jutteli. 

Tapsa oli kutsunut paikalle pelaajia, joita hän 1990-luvun loppupuolella valmensi Oulaisten Huimassa eli naisten joukkuetta sekä B-poikia. 

Ihan mukavasti porukka kutsua noudattikin ja joukkueet saatiin täyteen kun nuorempaa kaartia tuli lisäksi”, vuodesta 1989 kaupungin palvelukseen tullut, kenttämestarin tehtäviä hoitanut Jääskelä sanoi. Paikalla oli muun muassa Hanskia, Jossua, Sannaa x 2, Marikaa, Tiinaa Anttia, Tomia, Markkua, Markusta, Jannea, Mikkoa. 

Joukkueet arvottiin Tapsan toimesta ja se onnistuikin, sillä joukkueista muodostui tasaiset, mutta erittäin tasokkaat. Ja ettei kotiinpäin vetämistä ei olisi tai muuta vatulointia, niin ottelun tuomarit saapuivat Haapavedeltä, Juha Hatula ja Jussi Viitala. 

Pesäpallomies Jääskelä sanoo, että pesis on tänä päivänä hiekkatekonurmen peliä. 

Onneksi se saatiin myös Oulaisiin ennen kuin jään eläkepäiville. Kirsti Hussa ja Raimo Luhtavaara tekivät ison työn, että hiekkatekonurmi saatiin Oulaisiin ja siitä he ansaitsevat ison kiitoksen”, Tapio Jääskelä muistaa kiittää. 

Pelissä kävi miten kävi, sillä ei ole mitään merkitystä, mutta sillä on merkitystä, että ottelun parhaana pelaajana palkittiin katsomossa peliä seurannat Tapio Aulis Jääskelä. Se palkinto oli nimeltään 60 vee.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot