Hassisen coverin muusikot Jussi Oja, Ville Kariniemi ja Petri Hautamäki. Kuvasta puuttuu rumpali Vesa-Matti Savikko.

Hassisen coverin muusikot Jussi Oja, Ville Kariniemi ja Petri Hautamäki. Kuvasta puuttuu rumpali Vesa-Matti Savikko.

 

Sanni-Sisko Onkalo

OULAINEN

Viime lauantaina saatiin vetää villahousut jalkaan ja rokata, kun Törmänhovilla järjestettiin Villahousuvestarit.

Tapahtuman järjestäjä Elina Törmälä oli innoissaan: ”Toivottavasti tulee paljon porukkaa.” Ja väkeähän riitti.

Vestarit aloitettiin leikkisällä hiihtokilpailulla, jonka voittajajoukkue sai palkinnoksi saunaillan Törmänhovilla. Mukavan musiikin soidessa saivat osallistujat jutustella ja nauttia kioskin tarjonnasta. Kioskissa myytiin muun muassa herkullisia muurinpohjalettuja ja makkaraa. Täysikäisille osallistujille oli avoinna myös anniskelualue.

Alkuillasta lavalle nousi Hassisen cover, jotka nimensä mukaisesti soittivat covereita Hassisen koneen tuotannosta. Yhtyeen muusikot tulevat sekä Ylivieskasta että Oulaisista. Myöhemmin illalla tanssittiin pääesiintyjä Nicumon tahtiin. Ylivieskalainen heavybändi soitti omaa tuotantoaan innokkaalle yleisölle myöhään yöhön asti. Kaiken kaikkiaan Villahousuvestarit oli oikein mukava ja rento tapahtuma.

Idea Villahousuvestareihin lähti Elinan ystävältä Miia Kotilalta.

Mietittiin kesän päättäjäisiksi syksyiseen iltaan jotain tapahtumaa. Keksittiin sitten Villahousuvestarit, ei ainakaan tule kylmä villahousuissa”

 Villahousuvestarit olivat ensimmäiset laatuaan. Vestareita saadaan luultavasti odottaa myös ensivuodelle. Toiveissa olisi, että tapahtumasta tulisi vuosittainen perinne. Törmänhovilla on luvassa myös muita tapahtumia, kuten halloween, isänpäivä ja pikkujoulu.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot