Ellun baarin edustalla ladyt tyylikkäissä villahousuissaan, kuten syksyyn sopii. Vasemmalta Heli Saarijärvi, Joanna Kerkelä, Elina Piippo ja Riikka Hillukkala.

 

Tunnelma oli letkeän hauska ja ilta sopivan lämmin ja sateeton kolmansilla Villahousuvestareilla Törmänhovilla lauantaina. Eka kertaa Villahousuvestareille osallistuneet Pekka Hietala Nivalasta ja Mika Peltoniemi Kokkolasta peukuttivat tapahtumalle ja bändeille. ”Osuttiin tänne viidakkopuhelimen kautta. Yrityksellä oli täällä yksityistilaisuus, ja haluttiin samalla tukea tätä tapahtumaa. Tämä on tärkeä mahdollisuus paikallisille bändeille. Kaikki ei mee Idolsiin eikä Talenttiin, niin on hyvä, kun on oman paikkakunnan nuorille esiintymismahdollisuus”, miehet sanovat.


Törmänhovin yrittäjä Elina Piippo kertoo, että tapahtuman idea syntyi kaveriporukan kesken mietittäessä, mikä piristysruiske syksyyn saataisiin. ”Miia Kotila sen keksi, että villahousuvestarit. Sitten asiat riistäytyi käsistä niin kuin monesti käy”, Elina kuvailee.

Mika Peltoniemi ja Pekka Hietala peukuttamassa Villahousuvestareille. Taustalla pauhaa punkkia Karleby Fittans.


Oulaistelaisille tutuin esiintyjä oli paikkakunnan oma Boldiful, mutta ylivieskalaisessa John Doesissakin soittaa kitaraa oulaistelainen Jussi Oja, joka kertoi soittaneensa eri bändeissä 16-vuotiaasta asti. ”Eka festareilla olin Hassisen coverin lämppärinä.” Oja keikkailee myös duettona Doesin solistin Tuomas Jokitalon kanssa. ”Aika helppoa on saada keikkaa”, he sanovat kotimaista pop-rockia soittavan bändin puolesta.

 

 

 

 Erma 2x65

 

   


Tokola   

   Pajala

yhteystiedot

Liitteet