Puistolan pojat voittivat Pipolätkä-turnauksen. Joukkueessa pelasivat Jonne Esko (ylärivi vas.), Joni Lievonen, Matti Koskela, Joni Esko, Jani Lievonen (alarivi vas.) ja Tomi Martinmäki.

 

Puistolan pojat veivät voiton lauantaina pelatussa Pipolätkä-turnauksessa Oulaisten jäähallilla. Kakkoseksi sijoittui joukkue Dagen Efter ja pronssille ylsi peliporukka nimeltään Sirklaajat.


Viime vuoden voittaja, Yläpyörökiekko, ei nyt siis yltänyt mitalisijoille, mutta Puistolan porukka kohensi sijoitustaan viimevuotisesta yhdellä kohoten kultamitalikantaan.
Päivän kestäneeseen letkeään jääkiekkoturnaukseen osallistui yhteensä 16 joukkuetta. Ei niin tosissaan pelattava turnaus sujui järjestelyiltään hyvin. Pelaajille ja yleisölle oli tarjolla Cobrien kahvio, grillimakkaraa ja Tuoppi pubin virvokkeita. Myös vastaperustettu Tuoppi Darts -seura esitteli toimintaansa ja tarjosi mahdollisuuden kokeilla heittokäden tarkkuutta.


Pieniltä haavereilta ei pelin tohinoissa kuitenkaan vältytty. Saldona oli yksi nilkan venähdys ja yksi luistimen viillosta aiheutunut, tikkausta vaatinut vekki.
Päävastuun järjestelyistä kantanut Team After Skin Ari Heikkilä kertoo, että katse on suunnattu tulevaan kesään ja katusählyturnaukseen.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot