Yhdistysten kolme parasta. Ykkösenä Sinkki-Sepot, kakkosena Alpuan kehitys (vas.) ja kolmantena Keskusta (oik.).

 

Alpuassa vietettiin pari viikkoa sitten viidettä kertaa liikunnallista iltapäivää talvikisojen merkeissä. Ohjelmassa oli lasten hiihtokisa sekä kylän yhdistysten välinen pariviesti.
Lasten kisoihin osallistuivat 3-4-vuotiaista Elli Häkki, Mauno Koskela, Aleksi Kinnunen ja Kalle Vilminko. 5-6-vuotiaissa hiihtivät Nea Taskila, Siina Kontinaho ja Juho Vilminko. Matti Lumijärvi edusti 7-8-vuotiaita. 9-10-vuotiaissa hiihtivät Elsa Kinnunen, Eeka Kontinaho ja Elias Kinnunen sekä 11-12-vuotiaissa Iida Kinnunen.


Yhdistysten välisiin kisoihin osallistui viisi yhdistystä, joilla kullakin oli joukkueessaan kaksi hiihtäjää. Kukin hiihtäjä hiihti kahdesti noin 400 metrin lenkin. Hiihtotyyli oli täysin vapaa. Luistoa riitti, välillä vähän liikaakin, sillä pyllähdyksiltä ei vältytty tänäkään vuonna.


Pariviestin johtopaikan otti jo avausosuudella suvereeniin tyyliin Pauli Vilminko. Sinkki-Seppojen voiton varmisti maaliin kiitänyt Tuula Vilminko. Toiseksi hiihtivät Alpuan kehityksen joukkueessa Riina Lakso ja Mikko Karhunen. Kolmanneksi kiri Keskustan Alpuan paikallisyhdistys, Sanna Pyörälä ja Antti Pekkinen, neljänneksi kyläyhdistystä edustaneet Lea Rankinen ja Tuukka Kinnunen sekä viidenneksi nuorisoseura joukkueella Marja-Liisa Mänttäri ja Ville Pyörälä.


Tämänvuotisten kisojen järjestelyvastuussa oli viime vuoden voittaja Keskustan Alpuan paikallisyhdistys. Kisaravintola viriteltiin Lea ja Alpo Kontinahon pihalle ja itse kisa hiihdettiin viereisellä pellolla, Pentti Jussinniemen ajamilla laduilla.

 

Merja Junnila

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot