Tuoppi DC:n puheenjohtaja Harri Laulumaa kuuluu jo kokeneeseen dartsharrastajien kaartiin. Uuden seuran sihteeri Jere Jyrinki (oik.) on heittänyt noin vuoden verran aktiivisesti, samoin kuin johtokunnan jäsen Pasi Matikainenkin.

 

Oulaisten uusin yhdistys on niin tuore tapaus, ettei se ole saanut vielä virallista hyväksyntää Patentti- ja rekisterihallituksesta. Silti Tuoppi DC:n eli darts clubin aktiivit aikovat syksyllä alkavalla kaudella heittää liigan kakkosdivarissa. Joukkueeseen tarvitaan osallistuvasta seurasta vähintään neljä heittäjää. Oulaistelaiset uskovat saavansa lisenssit ainakin kahdeksalle.


Muutaman kaverin keskinäisistä pikkuheittokisoista viime syksynä alkunsa saanut seura järjesti viime lauantaina jo ensimmäiset isommat kisansa. Mukana oli parikymmentä pubitikkaajaa Haapavedeltä, Nivalasta, Ylivieskasta, Sievistä, Kärsämäeltä ja yksi Karstulasta.


Tuoppi DC:n kantavat voimat ovat isoja miehiä niin leveys- kuin korkeussuunnassa. Ilman Tuoppi pubin ravintoloitsija Heikki Moilasta dartsharrastajille ei olisi heittopaikkaa eikä edustusasujaan, mistä harrastajat lausuvat Moilaselle todelliset tunnustukset.


Ja ilman seuran puheenjohtajaa Harri Laulumaata, ei ehkä olisi innostusta. Laulumaa kun on heittänyt dartsia harrastuksenaan jo nuorempana pitkään, vaikka väliin jäikin taukovuosia.
Tuoppi DC järjestää viikkokisat joka keskiviikko kantabaarissaan. Puheenjohtaja kehottaa kokeilemaan. ”Harrastus on mukava aloittaa, kun on saatu tähän hirveen hyvä porukka. Vuosi sitten meitä oli vain neljä tai viisi heittäjää, mutta nyt on jo noin kymmenen. Opastetaan lajin pariin kyllä”, lupaa Laulumaa.


Lauantain kisan tulokset: Arvotut parit: 1. Matti Aarrevaara/ Harri Eerikkilä Mylly DC, Nivala 2. Antti Pääkkö, Tuoppi DC Oulainen/ Saku Partonen 26´ers, Haapavesi. Finaali päättyi 4-0. Osallistujia 18. Avoimet singlet: 1. Matti Aarrevaara, Mylly DC 2. Markus Ainasoja, 26´ers Haapavesi 3. Harri Laulumaa, Tuoppi DC 4. Niko Saurento, 10-Darts, Ylivieska. Finaali päättyi 4-1. Osallistujia 22.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot