Pyhäjoelle menevä tie oli poikki eilen iltapäivällä henkilöauton törmättyä rajusti kuorma-autoon. Törmäyksessä kuoli jyväskyläläinen mies. Onnettomuuspaikalla oli myös lääkärihelikopteri.

 

Jyväskyläläinen, vuonna 1986 syntynyt mies kuoli ja vuonna 1982 syntynyt oulaistelainen mies loukkaantui vakavasti kuorma-auton ja henkilöauton rajussa törmäyksessä Oulaisissa. Onnettomuus sattui Pyhäjoentiellä, vajaa kymmenen kilometriä Oulaisista Pyhäjoen suuntaan Tapiolantien risteyksessä. Onnettomuusaika oli torstaina puoli yhdeltä iltapäivällä.


Oulaistelainen kuorma-autoilija oli ajamassa Oulaisten suunnasta Pyhäjoelle päin, kun suoralla tieosuudella vastaan tullut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä kuorma-auton kaistalle. Rajussa törmäyksessä henkilöauto romuttui pahoin ja kuorma-auto syttyi palamaan. Kuorma-auton kuljettaja selvisi törmäyksestä vähäisin vammoin. Pelastuslaitos joutui irrottamaan uhrit henkilöautosta.


Henkilöautossa matkustajana ollut mies menehtyi ja kuljettajana toiminut mies vietiin hoitoon OYS:aan. Onnettomuuspaikalle hälytettiin viisi pelastuslaitoksen yksikköä, kolme ensihoidon yksikköä sekä lääkärihelikopteri. Tie oli kokonaan suljettuna onnettomuuspaikalla iltapäivällä parin tunnin ajan.


Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä ja sitä oliko päihteillä osuutta onnettomuuteen.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot