Tiedolla, tuurilla ja kauppiaan vaistolla. Pekka Saari on Majakan vakiomestari vuosimallia 2018. Leikkimielisen kisan mestaruus meni Pekalle kolmannen kerran. Kisassa veikkausvihjeitä tarjoillut Arto Hintsala ojensi palkinnoksi näyttävän pytyn.

 

Pekka Saari on Majakan vakioveikkausmestari vuosimallia 2018. ”Tästä ei tartte stressiä ottaa. Peli on mukavaa vaihtelua ja leikkiähän tämä on”, mestari itse tuumailee.


Saari palkittiin leikkimielisen kisan mestariksi jo kolmatta kertaa. Hän kävi tiukan kamppailun kakkoseksi tulleen Juha Arvolan kanssa. Kumpikin kalasti kisassa 47 pistettä. Kisa kääntyi Saaren eduksi, kun tämä onnistui nappaamaan yhdellä kierroksella 12 oikein.


Kisan kolmas oli Aarre Aunola 46 pisteellä. Samaan pistemäärään ylsivät Arto Hintsala, Lauri Haapakoski ja Esko Kokko.


Täyttä pottia ei kukaan saavuttanut, mutta 12 oikein veikkasi muutama muukin. Saari sanoo, että seuraa kaikkea urheilua, myös jalkapalloa, aktiivisesti. Pekka ei kuitenkaan ole pelkkä penkkiurheilija. Hänen oma lajinsa on tennis.


Pekka kertoo täyttävänsä lapun nopeasti. Jos alku menee tiedolla, niin loppu on tuuria tai kuten Pekka itse sanoo ”kauppiaan vaistoa”. Voitto tuli, vaikka mestari heräsi pelaamiseen vasta toisesta kierroksesta lähtien.


Palkintona tarjoiltu näyttävä pokaali osui Saarelle oikeaan saumaan myös siksi, että mies täyttää tänään, toukokuun toisena päivänä 60 vuotta. Pekka tosin ei juhlia vietä, vaan juhlii työn merkeissä.


Vakiomestaruuskisaan osallistui noin 50 veikkaajaa. Veikkausvinkkejä Majakassa tarjoillut Arto Hintsala kertoo, että yli puolet pysyi kisassa mukana koko kuuden viikon jakson ajan.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot