Oulaistelaishevonen Cradled in Love ravasi lähdössään voittoon, rattaillaan omistajansa Jukka Lievonen. (Kuva: Studio Raija t:mi Sinkkonen)

 

Oulaistelaislähtöinen Jukka Lievonen ajoi amatööriohjastajien ykköstilan ravikeskus Keskisen raveissa Ylivieskassa sunnuntaina. Voitto tuli päivän viimeisessä, yhdeksännessä lähdössä Lievosen omalla hevosella Cradled in Love, joka on Jukan isän, Markku Lievosen kasvattama. Hevosen edellinen ykkönen on Kajaanista viime heinäkuussa.


Jukka on töissä Kajaanissa, mutta hänen hevosensa Oulaisissa, jossa mieskin kertoo aikansa viettävän hevosten parissa. Lievonen aloitti ohjastajana 2005.
”Amatööriliigassa ei ehkä tule montaa lähtöä. Pitäisi saada muiden hevosia ajettavaksi, kun omille hevosille ei sarjat passaa”, Lievonen kertoo.


Samassa lähdössä Siikajoen Classic Soul ravasi Ilkka Korhosen suitsimana kakkoseksi. Ylivieskalainen Pekka Honkanen ohjasti Gastonen viidenneksi ja kahdeksanneksi ravasi myös Ylivieskan hevonen Spirit of Butch merijärvisen Timo Ylitalon ohjastamana.


Suomenhevosten ensimmäisessä lähdössä 2120 metrillä merijärvisen Kirsi Jutilan omistama ja Mikko Jutilan ohjastama Poika Josu putosi rahasijalta viidenneksi.
Nuorten sarjassa suurikokoinen kouvolalainen Kiara Ale vei voiton, mutta siikajokinen Sorella Agguiornata oli neljäs Niko Jokela ohjaksissa ja Siikalatvalta ponnistava Frankie Fasett viides Harri Vimparin ohjastamana.


Haapajärvinen Keijo Hakala sai nauttia Ellin Karamellin kanssa voitosta suomenhevosten 2100 metrin tasoitusajossa. Vihantilaisen Markku Lumijärven kasvatit olivat myös lähdössä mukana. Kauhavalle ostettu Lumi-Niko sijoittui kolmanneksi ja oulaistelaisten Kai, Kari ja Keijo Pajalan Lumi-Leija seitsemänneksi.


Pyhäntäläinen Boulder Lucky nousi kakkoseksi kuudennen lähdön 1600 metrillä Jukka-Pekka Kauhasen ohjastamana. Kahdeksannessa lähdössä Ylivieskan Hakalan tallin Almus oli kolmas ja myös ylivieskalaisen Heikki Karjulan Meliisi viides.


Oulaistelaisten Korpelan Antin ja Tiinan Sippitili ravasi koelähdössä neljänneksi Antin ajamana.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot