Osmo Palosaaren hakkuukone oli selvä merkkipaalu Metsäsuunnittelu Hollannin uusista toimitiloista Oulaistenkadun varrella. Yritys juhlisti samalla 15. toimintavuottaan. Kuvassa toimihenkilöt Jaakko Heilala, Noora Impola ja Aki Kiviniemi.

 

Alunperin metsäsuunnitteluun keskittynyt Metsäsuunnittelu Hollanti on 15 toimintavuotensa aikana laajentanut palveluitaan metsänhakkuuseen, metsänhoitotöihin, kunnostusojituksiin, metsäteiden rakentamiseen ja terveyslannoituksiin.


Metsäsuunnittelufirma muutti toimipaikastaan Asemakadulta uudistettuihin, sadan neliön tiloihin Oulaistenkadulle. ”Katutason tiloissa on mukavampi työskennellä”, perustelee toimitusjohtaja Noora Impola muuttoa Asunto-osakeyhtiö Koivukedon tiloihin, joissa aiemmin toimi seurakunnan lähetystori.


Yritys juhlisti perjantaina asiakkaiden kanssa uusia toimitiloja, 15 toimintavuotta ja esitteli samalla uuden työntekijän, Jaakko Heilalan, joka vastaa suometsien hoidosta. Kolmas toimihenkilöistä on Aki Kiviniemi, joka hoitaa puunkorjuuta.


Yrityksen on perustanut edesmennyt Jouko Hollanti, jonka vaimo Orvokki Hollanti kuuluu yhä omistajistoon. Pääomistaja on Osmo Palosaari.
Metsäsuunnittelu Hollanti toimii 15 kunnan alueella ja noin sadan kilometrin säteellä Oulaisista. Suurin osa asiakkaista on yksityisiä metsänomistajia, mutta myös kuntia ja kaupunkeja. Yritys on hoitanut vuosien ajan esimerkiksi Oulaisten seurakunnan metsiä.


”Olemme erikoistuneet taajamametsien hakkuisiin. Aloitamme sen nyt Haapavedellä tällä viikolla”, Impola kertoo.
Keväällä puukauppa on vilkastunut jälleen koko maassa, ja myös Metsäsuunnittelu Hollanti ostaa nyt kesäleimikoita.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot