Uusi päätoimittaja Jussi Eskola siirtyi Seutumajakan veturinkuljettajan paikalle heinäkuun lopulla.

 

Seutumajakan uusi päätoimittaja on Jussi Eskola.
50-vuotias Eskola on samalla uusi oulaistelainen, sillä hän muutti kaupunkiin Taivalkoskelta.
Eskola on toiminut toimittajana 15 vuotta tehden pätkätöitä eri sanomalehdissä. Hän on toiminut työuransa pisimmän ajan kuitenkin yrittäjänä.


Uuden päätoimittajan asiakkaita ovat olleet muun muassa Iltasanomat, Iltalehti, sanomalehti Kaleva, Koillissanomat, Turun Sanomat, Kalajokilaakso-lehti sekä Urheilulehti.
Pyhäjokilaakson alue on tuttua seutua uudelle oulaistelaiselle.


-Seutumajakka on minulle uusi mahdollisuus kehittyä työssäni. Tunnen entuudestaan osan henkilökunnasta, joten täysin tuntematon hyppy tulevaan tämä ei ole.
 
Eskola korostaa, että hän tulee yhdeksi ryhmän jäseneksi – ei vetämään lehteä autoritäärisesti, vaikka päätoimittajan nimikkeellä työtä tekeekin.
-Tulen mukaan jo pitkään lehteä tehneiden ammattilaisten pariin. Uudistamme yhdessä lehteä ja teemme kaikkemme, jotta lukijat sekä yhteistyökumppanimme saavat yhä parempia hetkiä Seutumajakan parissa.
 
Tuore päätoimittaja kertoo olevansa tiimipeluri.
-Olen koko ikäni pelannut jalkapalloa ja valmentanutkin jo pian 20 vuotta. Ryhmässä toimiminen on minulle tuttua. Sen olen työelämässä ja arjessakin oppinut, että kukaan ei pärjää yksin. Jokainen tarvitsee ympärilleen ihmisiä ja toimeen on tultava niidenkin ihmisten kanssa, joiden arvomaailma on erilainen kuin oma.
 
Eskola lupaa tuoda omalla työpanoksellaan Seutumajakan lukijoille uutisten lisäksi yhä enemmän henkilöjuttuja.
-Paikallisten uutisten lisäksi haluan nostaa esiin alueen ihmisiä. Enkä tarkoita nyt vaikuttajia tai muuten paljon esillä olevia henkilöitä, vaan ihan tavallisia kaduntallaajia. Usein heidän elämäntarinoista löytyykin paljon mielenkiintoisempia vivahteita kuin esimerkiksi menestyksekkään uran elinkeinoelämässä tehneen henkilön historiasta.
 
Paperilehti on edelleen voimissaan ja tulee valtaamaan kotien ja työpaikkojen kahvipöytiä vielä pitkään, mutta Seutumajakka haluaa panostaa yhä enemmän myös näkyvyyteen internetissä.
-Nettilehti on rajaton mahdollisuus. Nettiin mahtuu valtava määrä informaatiota, kun taas paperisessa lehdessä pelaamme aina rajojen kanssa. Siksi Seutumajakan nettilehti tulee tarjoamaan paljon sellaista informaatiota, jota paperisessa versiossa ei ole. Varsinkin uutisten nopeassa julkaisussa nettilehti on Seutumajakan uutisalusta numero yksi.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot