Dragan Pejic lupaa tehdä kaikkensa, että Huima pelaisi myös ensi kaudella Nelosessa.

 

Vapahtaja on saapunut Oulaisiin.
Näin voisivat vääräleuat aiheellisestikin todeta, kun kyse on Oulaisten Huiman edustusjoukkueen valmentajasta Dragan Pejicistä.

Pejic sai lempinimensä pelatessaan AC Oulussa.
”Fanit sen keksivät. Minulla oli menossa hyvä maaliputki ja monet osumat olivat tulleet ihan pelien viime hetkillä. Yhdessä ottelussa huomasin sitten katsomossa olevan suuren lakanan, jossa oli kuvani ja alla luki vapahtaja. Tietenkin se tuntui hienolta”, entinen maalipyssy muistelee.

Harva Pyhäjokilaakson alueella urheilua seuraava osaa arvatakaan, kuinka kovasta futispersoonasta on kyse, kun puhutaan Dragan Pejicistä.
Oulussa hän pelasi Veikkausliigan lisäksi Ykköstä ja Kakkosta, jota hän tahkosi usean vuoden ajan myös FC YPA:n riveissä Ylivieskassa. Kun peliura alkoi kääntyä ehtoopuolelle, serbialainen kouluttautui valmentajaksi.

”Minulla on nyt UEFA:n A-tason tutkinto. Tarkoitukseni on kouluttautua tulevaisuudessa lisää.”
Kun on pelannut Suomen huipulla, voisi alasarjoissa ottaa isommankin kunnian itselleen, mutta Pejicillä ovat jalat pysyneet tiukasti maan pinnalla. Hän kiittelee vuolaasti ympärillään olevia ihmisiä.
”Saan suurta tukea niin pelaajilta kuin joukkueen taustahenkilöiltä. Se on tärkeää.”
Oulaisten Huiman kausi Nelosessa on huipentumassa taisteluksi sarjapaikasta.
Valmentajaa on harmittanut kokoonpanon eläminen.
”Emme ole päässeet pelaamaan vakiintuneella kokoonpanolla. Olemme menettäneet pisteitä lapsellisten virheiden takia. Ne ovat osaltaan syöneet joukkueen itseluottamusta.”

Harjoittelun puutteesta joukkuetta ei voi syyttää. Esimerkiksi viime viikolla joukkue harjoitteli jokaisena arkipäivänä.

Moni on odottanut varmasti sitäkin, milloin Pejic hyppää itse kalkkiviivojen sisäpuolelle auttamaan joukkuettaan.
Vähänkin jalkapalloa seuraavat ihmiset tietävät, että hän pystyisi auttamaan pelillisesti Huimaa.
”En osaa vielä sanoa, tulenko pelaamaan tällä kaudella. Joukkueen valmentaminen on niin erilaista, jos itse pelaa. Asiaa pitää vielä miettiä.”

Yli kymmenen vuotta Suomessa asunut jalkapalloammattilainen on löytänyt uuden kodin pohjoisesta maasta.
”Elämäni on nyt täällä. Lapset ovat tarhassa ja elämänkumppanilla on työpaikka Ylivieskassa. En ole lähdössä ainakaan tällä hetkellä minnekään.”

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot