Seutumajakan lukija toivoisi pääsevänsä uimaan tiistaisin ja torstaisin jo kello kuusi.

 

Seutumajakan lukija harmitteli sitä, että Oulaisten uimahalli aukaistaan tiistaisin ja torstaisin kello 6.30.
Hän työssäkäyvänä ihmisenä menisi mielellään uimahalliin jo heti kuudelta, jotta voisi nauttia rauhallisesti uimahallikäynnistään.

Vastaava uinninvalvoja Sanna Oja, miksi uusi uimahalli aukeaa tiistaisin ja torstaisin puolta tuntia myöhemmin kuin vanha uimahalli?
”Kun uusi uimahalli aukaistiin vuosi sitten, toinen aamuista avattiin kello 6. Asiakkaita ei kuitenkaan tuolloin kovin montaa niin aikaisin käynyt. Koimme, että asiakkaiden on helpompi muistaa yhdenmukaiset aukioloajat ja päädyimme avaamaan ovet molemmissa aamuissa kello 6.30.”

Kuinka vilkkaita tiistai- ja torstaiaamut ovat olleet?
”Kävijöitä on heti aamulla ollut ihan kivasti, mutta enemmänkin silti mahtuisi.
Kummankin aamun vesijumpparyhmät vetävät hyvin väkeä. Aamun ensimmäisten tuntien jälkeen on hiljaista, jolloin mahtuisi hyvin lisää uimareita.”

Onko mahdollista, että palataan vielä vanhaan, jolloin uimahalli aukeaisikin tiistaina ja torstaina kello 6?
”On mahdollista, että ehkä jopa molempina aamuina uimahalli avattaisiin asiakkaille jo kello 6.”

Voiko tulevaisuudessa uimahalli aueta muinakin päivinä jo aamulla?
”Tällä hetkellä kävijöitä ei ole niin paljon, että lisää aamu-uinteja asiakkaille otettaisiin käyttöön. Lisäksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin on päivät kello 14 asti koululaisopetuksia.”

Millaista palautetta olette saaneet uudesta uimahallista?
”Palaute on ollut positiivista ja kehittävää. Siitä iso kiitos. Halli on ollut nyt vuoden toiminnassa ja olemme oppineet paljon. Olemme järjestäneet asiakkaille kyselyjä kokemuksista ja toiveista. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja kehitämme toimintaa koko ajan resurssien mukaan. Uimahallin aulassa on edelleen palautelaatikko, johon voi jättää palautetta ja ideoita myös nimettömänä.”

 

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot