Päivät lyhenevät ja ilmat kylmenevät – täytyy taas kaivaa esiin syksyn selviytymispakkaus.

Minun pakkauksestani löytyy tyypillisten D-vitamiinien, kirkasvalolamppujen, villasukkien ja Netflixin lisäksi liikuntaa aina terveydentilan niin salliessa, hyvää livemusiikkia, luonnossa liikkumista, geokätköilyä, vähän käsitöitä ja mahdollisimman paljon huumorilla höystettyä läheisten kanssa vietettyä aikaa.

Viime viikolla otin heti kerralla isomman annoksen kaamosmasennuksen vastalääkettä ja lähdin poikaystäväni kanssa pienelle roadtripille.
Teimme täsmäiskut Helsinkiin ja Tampereelle nähdäksemme saman bändin esiintymässä kahtena peräkkäisenä iltana.


Vaikka sekä lämppärit että yhtyeen soittolista olivat molempina päivinä samat, ei keikoilla tarvinnut silti pettyä. Musiikki vei mennessään, tunnelma eturivissä oli käsinkosketeltavan mahtava, ja mukaan kotiinviemisiksi sain bändin omalla designilla varustetun plektran, laulajan hikipyyhkeen, monta sitkeää korvamatoa sekä moshauksesta kipeytyneen niskan.


Matkalla oli toki aikaa muuhunkin kuin keikoilla pomppimiseen. Konserttien ja matkustusten välisen luppoajan kulutimme myös mieluisissa merkeissä; geokätköillen, syöden ja huonoille jutuille nauraen. Kurja sää hillitsi hieman löydettyjen geokätköjen määrää, mutta kaiken sen tuulessa ja tuiskussa kävelyn keskellä mieltä ja kehoa lämmitti onneksi hyvä ruoka.


Ehdimme matkan aikana maistella ainakin japanilaisia, kiinalaisia, thaimaalaisia ja intialaisia makuja.
Tämä kolme vuorokautta kestänyt reissu oli fyysisesti ehkä hieman raskas, mutta pidemmällä aikavälillä ajateltuna se oli hyvä sijoitus kaamoksen karkotukseen.
Matkasta jäi paljon positiivisia fiiliksiä ja muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa. Tässä syksyn mittaan nautiskelen pimeän ajan vastalääkkeitä sitten hieman pienempinä annoksina kerrallaan ja pidemmälle aikavälille jaoteltuna, jotta levon ja riemun tasapaino säilyisi paremmin.

Sonja Alasalmi

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot