Koirilla ovat jännät ajat käsillä, sillä nyt tehdään arviointe ja uuden leikkipaikan sijainnista.

 

Oulaistelaiset saavat ilmaista toiveensa, minne koirapuisto tullaan rakentamaan.
Paljon puhetta ja kiinnostusta herättänyt hanke on vihdoin etenemässä kohti käytäntöä.
Tekninen lautakunta päätti kokouksessaan viime viikolla asettaa yleisön nähtäväksi vaihtoehdot, jonne koirapuisto voitaisiin rakentaa.
Koska kaupungin asemakaavassa ei ole osoitettu koirapuistolle sijaintia, paikka pitää kuuluttaa vastaavasti kuin katupiirustukset.

Tekninen lautakunta päättää paikan kuulemisen jälkeen. Kaupunki ei ole päättänyt aloitteesta, toteuttaako sen kaupunki vai esimerkiksi jokin yhdistys.
Esimerkiksi Ylivieskassa koirapuiston toteutti yhdistys. Toteutuneet kustannukset heillä olivat noin 75000 euroa, johon yhdistys sai Leader-avustusta 50 prosenttia.
Koirapuistoa sinnikkäästi eteenpäin vienyt yrittäjä Mika Ilomäki on iloinen siitä, että koiraihmisten mielipiteet otetaan huomioon.
”Toivottavasti siihen pääsee asiasta oikeasti tietävät tahot sanomaan mielipiteensä. Koirapuistoahan ei kannata tehdä sellaiselle paikalle rakentaa, jolle pitäisi maankuivatuskin vielä tehdä. Se veisi vain ylimääräistä rahaa.”

Ilomäellä itsellä on oma suosikki koirapuiston sijaintipaikaksi.
”Esimerkiksi entisen Huiman hallin alue olisi maaperältäänkin juuri loistava paikka. Toinen vaihtoehto voisi olla Hussan alue, koska silloin ohikulkijatkin näkisivät puiston ja voisivat käydä ulkoiluttamassa koiraansa matkalla.”

Nyt oulaistelaiset voivat vaikuttaa ottamalla kantaa vaihtoehtoihin.
Palautetta vaihtoehtoihin voi antaa esimerkiksi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tekniselle lautakunnalle osoitettuna.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot