Kalajoella nähtiin iso joukko iloisia laulajia.

 

Karaoken joukkueiden Suomen mestaruuskisat olivat menestys. Hiekkasärkille kokoontui seuraamaan kisoja satoja innokkaita ihmisiä. Kisan järjestäjänä toimineen Oulaisten karaokekerhon jäsen Arto Hintsala oli vaikuttunut kaikkien palasten loksahtaessa kohdalle.
”Perjantai-ilta oli kuin sadusta. Aurinko laski mereen ja lämmin ilta kruunasi kyllä sen. Esimerkiksi Kemistä oli paikalla bussillinen senioriporukkaa ja kyllä oli huikea yhteishenki kaikkien kesken. Vastustajaa kannustettiin ja onnistumiset palkittiin suosionosoituksilla.”
Seniorisarjan voittaja oli Rikary. Yleisen sarjan ykkönen oli puolestaan Iloiset karaokeharrastajat.
Oulaistelaiset jäivät tällä kertaa kolmen parhaan ulkopuolelle.
”Nämä olivat historian suurimmat ja kovatasoisimmat kisat. Monen mielestä historian hienoimmat kisat ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Erityiskiitoksen saavat Kalajoen keskusvaraamo, ravintola Dyyni, Seutumajakka-lehti ja Joka-ohjelmat. Yhteistyössä saimme hienot kisat aikaan ja siitä kuuluu kiitos myös jokaiselle mukana olleelle yhdistykselle, talkooväelle ja kaikille, jotka olivat mukana tavalla tai toisella viikonlopun kisatapahtumissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.”

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot