OP Suomenselän toimitusjohtaja Timo Suhonen ja OP Oulaisten toimitusjohtaja Mika Korkia-aho ovat yhdistämässä voimansa ensi vuonna. 

 

OP Oulainen ja OP Suomenselkä suunnittelevat yhdistymistä. Selvitys yhdistymisestä on nyt käynnistynyt ja lopullisen päätöksen yhdistymisestä tekevät OP Oulaisten ja OP Suomenselän edustajistojen kokoukset aikaisintaan keväällä 2021. Uusi pankki voisi aloittaa toimintansa ensi vuoden lokakuussa.

Ensimmäisen askeleen kohti kahden pankin yhdistymistä otti Oulaisten Osuuspankki. Hallituksen puheenjohtajan Voitto Sorvojan mukaan OP Oulaisten hallitus on pohtinut strategiatyössään pankin tulevaisuutta ja päätynyt siihen tulokseen, ettei pankki pärjää enää yksinään.

”Nyt selvitämme yhdessä OP Suomenselän kanssa, voisimmeko yhdistää voimamme laadukkaiden pankkipalveluiden saatavuuden turvaamiseksi kaikille asiakkaillemme”, kertoo Voitto Sorvoja.

Molemmat pankit vakuuttelevat olevansa vakavaraisia, mutta asiakaskäyttäytymisen ja asiakastarpeiden muutos sekä alan uudenlainen kilpailu vaativat palvelukyvyltä ja tehokkuudelta jatkuvasti enemmän. Uuden pankin syntymisen myötä Osuuspankki Oulainen -nimi jäisi historiaan ja Oulaisissa sekä Merijärvellä asioitaisiin jatkossa OP Suomenselän kanssa.

Lue ensi keskiviikon lehdestä lisää fuusiosta ja esimerkiksi siitä, mitä yhdistyminen tarkoittaa pankkien aukioloajoille.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot