Oulaisten Nordea- pankin konttorinjohtajana aloittaa elokuun alusta Kaisa Toivoniemi (vas.) Kalajoelta kun nykyinen johtaja Eeva Peltokoski jättää pankkityöt.

 

Ari Vilminko

OULAINEN

Elokuun ensimmäisenä päivänä Oulaisten Nordean konttorinjohtajana aloittaa Kaisa Toivoniemi. Konttorin nykyinen johtaja Eeva Peltokoski on päättänyt jäädä pois työelämästä selkävaivojen vuoksi.

Eeva Peltokoskella on takana pitkä ura pankkityöskentelyä, sillä pankkialalta on hänelle kertynyt kokemusta lähes 40 vuoden ajalta.

"Vuonna 1975 aloitin Säästöpankissa, joka silloin sijaitsi nykyisen lihakaupan tiloissa. Henkilökuntaa oli kymmenkunta ja työskentely pankissa oli silloin hurjan paljon erilaista kuin tänä päivänä. Kun automaattinen tietojen käsittely tuli pankkimaailmaan 1980- luvulla, niin se oli iso helpottava mullistus, mutta toki myös muut pankkimaailman asiat ovat kokeneet isoja muutoksia. Kun vertaa pankkityöskentelyä 1975 vuodesta tähän päivään, niin muutos on ollut todella valtava", kahdeksan vuotta Oulaisten Nordean konttorinjohtajana toiminut Peltokoski sanoo.

Eeva myöntää, että jo nyt tässä vaiheessa on hieman haikea olo kun tuttu työympäristö ja tutut työkaverit jäävät taakse.

"Haluan kiittää Nordea- pankin uskollisia asiakkaita työvuosista ja mahdollisuudesta työskennellä pankissa, joka tunnusluvuiltaan on hyvässä kunnossa ja tämän on mahdollistanut hyvä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme Eeva Peltokoski kiittelee.

Yhteistyössä Kalajoen konttorin kanssa

Elokuun alusta konttorinjohtajan tehtävät Oulaisissa vastaanottava Kaisa Toivoniemi johtaa myös yhtä aikaa Kalajoen Nordea- pankin toimintaa, jota on hoitanut vuodesta 2011. Pankkikokemusta Kaisalla on lähes 25 vuoden ajalta.

"Tänä päivänä se on mahdollista, koska fyysistä paikalla oloa pankissa ei välttämättä tarvita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö minua tapaa Oulaisissa. Työajan jaan Oulaisten ja Kalajoen konttoreiden kesken.

Nordea- pankki on näissä asioissa edelläkävijä ja asiaa on ajateltu myös ekologiselta kannalta", Peltokoski ja Toivoniemi sanovat.

Kaisa Toivoniemelle Oulaisten konttori sekä sen henkilökunta on tuttu jo entuudestaan eikä hänen mielestään muutoksiin ole tarvetta.

Toivoniemi lupaa, että elokuun aikana pidetään pankin tiloissa kahvitilaisuus tutustumisen merkeissä uusille ja nykyisille asiakkaille.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot