Pentti Gallén oli ohjaimissa kun tiistaiaamuna Oulaisten Lions- club jo harjoitteli Hetekkarallia varten. Moottoreina Hannu Merilehto sekä Kyösti Terentjeff.

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Lions- club ei jätä mitään viime tinkaan. Siitä osoituksena on elokuun Rapujuhlien yhteydessä kisattava leikkimielinen Hetekkaralli. Lions- club valmisti hyvissä ajoin oman menopelin kisaa varten, jonka on suunnitellut, säätänyt ja valmistanut Anssi Perttula.

Vaikka kisaan on aikaa vielä reilu kuukausi aikaa, niin tuntuma on, että heinäkuun ajan Lions- club ottaa pelkästään treenin kannalta. Vormulan säädöt on saatava kuntoon ja heinäkuu menee myös taktiikan laadinnassa. Harjoittelua vaativat myös pakollisen varikkokäynnin toimet, sillä renkaat on vaihdettava tai ainakin otettava pois. Tiukassa kisassa sekunnin sadasosat ovat tärkeässä asemassa.

”Ihan tosissaan kisaan tähdätään, vaikka se on leikkimielinen hyväntekeväisyyskisa. Hetekkarallin tulot ohjataan Oulaisten nuorisotyöhön”, Pentti Gallén Oulaisten Lions- clubista kertoo.

Gallén, Hannu Merilehto sekä Kyösti Terentjeff sanovat, että Lions- clubilla on muutamia hetekka- ahioita kilpailua varten ja heidän mukaansa niitä voi lainata.

”Anssi on luvannut virittää menopelit sellaiseen kuntoon, että tiukkaa kisaa on tiedossa”, Merilehto ja Terentjeff sanovat.

Kolmikko myös lupaa, että vormuloiden sponsorointiin ei ole rajoituksia.

”Yrityksille on hetekoissa erinomaista näkyvyyttä tarjolla”, Gallén huomauttaa.

Oulaisten Lions- club haastaa Oulaisten yrityksiä sekä yhteisöjä kuin myös yksityisiä porukoita mukaan hetekkaralliin. Leikkimielinen kisa toteutetaan Sun- hotellin edustalla elokuun kolmantena päivänä klo 14.00 alkaen.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot